Gelee Din Fructul Pasiunii
Gelees pasiune-fructe ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 38 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 18 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, fructe de pasiune pur și simplu, cum ar fi goya, și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Gel De Fructe Intens 6roxes, Gel De Fructe Spumante 6roxes, și Gelee de vin de desert cu citrice.
Instrucțiuni
Tigaie ușor de copt cu ulei.
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță grea de 2 litri și lăsați să stea 4 minute pentru a se înmuia.
Se încălzește gelatina la foc mediu-mic, amestecând, până se dizolvă. Se amestecă 2 căni de zahăr până se dizolvă, apoi se amestecă sucul de lămâie.
Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, spălând orice cristale de zahăr pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, neacoperit, fără a amesteca, 13 minute (urmăriți cu atenție, astfel încât amestecul să nu fiarbă).
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute pentru ca bulele să se disipeze. (Îndepărtați orice spumă care rămâne după 5 minute.) Se amestecă fructul pasiunii pur și simplu (nu răzuiți fundul tigaiei; lăsați bucăți întunecate care se lipesc).
Se toarnă în tava de copt și se lasă să stea la temperatura camerei până se fixează, cel puțin 12 ore.
Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii gelatinei și inversați pe o tăietură.
Tăiați în benzi late de 1/2 inch, apoi tăiați benzi în bucăți de 1 inch. Chiar înainte de servire, aruncați ușor gelul de gel într-un castron cu zahăr pentru a acoperi, îndepărtând excesul.
Gelul de gel, fără acoperire cu zahăr, se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase 2 săptămâni.