Gelato

Gelato
Gelato ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 434 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gălbenușuri de ou, smântână grea, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă, Gelato, și Gelato Bar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, amestecați laptele și smântâna. Se încălzește până se formează spumă în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile și zahărul până se spumează. Se toarnă treptat laptele cald în gălbenușurile de ou, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță; gatiti la foc mediu, amestecand cu o lingura de lemn pana cand amestecul se gelifica usor si acopera spatele lingurii. Dacă încep să apară bulgări mici de ou, scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Se toarnă amestecul printr-o sită sau o strecurătoare fină într-un bol. Acoperiți și răciți câteva ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
6
Transferați într-un recipient sigilat și congelați până când este ferm. Dacă gelato-ul este prea ferm, puneți-l la frigider până atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatoGelato
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista