Gelato
Gelato ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 434 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gălbenușuri de ou, smântână grea, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă, Gelato, și Gelato Bar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, amestecați laptele și smântâna. Se încălzește până se formează spumă în jurul marginilor.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile și zahărul până se spumează. Se toarnă treptat laptele cald în gălbenușurile de ou, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță; gatiti la foc mediu, amestecand cu o lingura de lemn pana cand amestecul se gelifica usor si acopera spatele lingurii. Dacă încep să apară bulgări mici de ou, scoateți imediat de pe foc.
Se toarnă amestecul printr-o sită sau o strecurătoare fină într-un bol. Acoperiți și răciți câteva ore sau peste noapte.
Se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient sigilat și congelați până când este ferm. Dacă gelato-ul este prea ferm, puneți-l la frigider până atinge consistența dorită.