Gelat de mentă cu sos de ciocolată dulce-amăruie

Gelat de mentă cu sos de ciocolată dulce-amăruie
Gelato de mentă cu sos de ciocolată dulce-amăruie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 412 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, lapte, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Gelato De Ciocolată Dulce-Amăruie, Scooped: mentă de ghimbir și Gelato de fasole espresso acoperit cu ciocolată, și Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați laptele, zahărul, menta tocată, coaja de lămâie și fasolea de vanilie (dacă utilizați extract, adăugați la Pasul 3). Se amestecă la foc mediu doar până se dizolvă zahărul, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-un castron, bateți gălbenușurile de ou pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateți amestecul de lapte cald; reveniți la tigaie. Se amestecă la foc mediu-mic, răzuind tigaia cu o spatulă, până când crema acoperă spatele unei linguri într-un strat subțire, 10 până la 12 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-un castron mare; aruncați coaja de lămâie și menta. Clătiți fasolea de vanilie, lăsați-o să se usuce și rezervați-o pentru alte utilizări (dacă utilizați extract de vanilie, amestecați în cremă strecurată). Puneți vasul în apă cu gheață și amestecați amestecul adesea până la rece, 20 până la 30 de minute. Sau acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Între timp, într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați ciocolata și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), amestecând la fiecare 30 de secunde, până când ciocolata este moale, aproximativ 1 1/2 minute în total. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se toarnă amestecul de cremă într-un aparat de înghețată (1-qt. capacitate mai mare). Congelați conform instrucțiunilor producătorului până când amestecul este suficient de ferm pentru a scoate, dasherul este greu de rotit sau mașina se oprește, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
8
Scoateți gelato înghețat ușor în boluri sau, pentru gelato mai ferm, congelați cel puțin 1 1/2 ore sau până la 1 săptămână. Lingură sos de ciocolată peste gelato (dacă se dorește, sos cald în cuptorul cu microunde la putere maximă timp de 30 de secunde, apoi se amestecă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
GelatoGelato
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista