Geantă Amish Country Placintă cu mere

Geantă Amish Country Placintă cu mere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane la repertoriul dvs., Amish Country Bag Apple Pie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 478 de calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 1,3 USD per porție. Un amestec de suc de lămâie, coajă de plăcintă necoaptă de 9 inchi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. funcționează cel mai bine ca desert și se găsește în aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost cu lingura de 25%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și plăcinta cu căpșuni din țara Amish, plăcintă cu mere coaptă în pungă și maro- Geantă Plăcintă cu mere.

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Prosecco, Moscato d'Asti și Late Harvest Riesling sunt alegerile mele de top pentru plăcintă cu mere. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Zardetto Zeta Conegliano Prosecco Superiore cu 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Zardetto Zeta Conegliano Prosecco Superiore
Zardetto Zeta Conegliano Prosecco Superiore
De culoare galben-pai strălucitoare, cu un perlage elegant și fin texturat, Zeta oferă arome stratificate de flori de portocal, lemongrass, piersici și fructe tropicale. Acest vin versatil poate fi servit ca aperitiv și se potrivește bine cu deserturi precum tiramisu sau mâncăruri asiatice picante. ca masaman curry.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista