Gazpacho pepene verde Julia
Gazpacho de pepene verde al Juliei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 10 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 104 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, ghimbir, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Încercați Pepene Verde Gazpacho, Pepene Verde Gazpacho, și Pepene Verde Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați 20 de bucăți mici de pepene verde pentru garnitură. Lucrând în loturi, așezați pepenele verde rămas, castraveții, ardeii roșii, ceapa, ardeiul jalapeno, sucul de lămâie, uleiul de măsline, 3 linguri de mentă proaspătă, ghimbirul, mierea și sucul de ananas într-un blender și amestecați aproximativ 30 de secunde pe lot. Amestecul trebuie să fie bine amestecat, dar să păstreze o anumită textură.
Se toarnă într-un ulcior sau castron mare și se dă la frigider 1 oră.
Serviți în boluri și garnisiți fiecare bol cu câteva bucăți de pepene verde reținut și 2 frunze mici de mentă.