Gazpacho III
Gazpacho III ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 170 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de vin, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Albiți roșiile într-o oală cu apă clocotită timp de aproximativ 15 secunde sau până când pielea începe să se coajă. Scoateți-le imediat din apa fierbinte și scufundați-le în apă cu gheață pentru a le opri de la gătit. Curățați, miez și tăiați roșiile în bucăți de 1/2 inch.
Într-o oală mare, combinați uleiul și oțetul și amestecați bine.
Se toarnă sucul de roșii, usturoiul, sarea și piperul negru măcinat și se bate din nou bine.
Se amestecă roșiile, castraveții, ceapa și migdalele și se combină bine toate ingredientele. Acoperiți și refrigerați peste noapte.