Gazpacho III ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 170 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de vin, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Albiți roșiile într-o oală cu apă clocotită timp de aproximativ 15 secunde sau până când pielea începe să se coajă. Scoateți-le imediat din apa fierbinte și scufundați-le în apă cu gheață pentru a le opri de la gătit. Curățați, miez și tăiați roșiile în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-o oală mare, combinați uleiul și oțetul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă sucul de roșii, usturoiul, sarea și piperul negru măcinat și se bate din nou bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se amestecă roșiile, castraveții, ceapa și migdalele și se combină bine toate ingredientele. Acoperiți și refrigerați peste noapte.