Gazpacho De Fructe De Mare De Inspirație Mexicană

Gazpacho De Fructe De Mare De Inspirație Mexicană
Mexican-inspirat fructe de mare Gazpacho este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 427 calorii. Pentru $ 7.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cocktail de creveți, roșii și suc de scoici, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste de fructe de mare inspirate de Paellan cu sos de cremă de coniac, Sangria Inspirată Mexicană, și Resturi: Burgeri De Inspirație Mexicană.

Instrucțiuni

1
Se amestecă cocktail de roșii și suc de scoici, ketchup, suc de lămâie, cilantro, castraveți, creveți, imitație de carne de crab și ardei gras verde într-un recipient de 2 litri. Se răcește 8 ore sau peste noapte și se servește în boluri acoperite cu avocado tăiat cubulețe și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Imitație De CrabImitație De Crab
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Cocktail De SucCocktail De Suc
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista