Gazpacho cu roșii prăjite și ardei

Gazpacho cu roșii prăjite și ardei ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 47 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de pâine veche de o zi, ardei gras, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Gazpacho de roșii de moștenire cu ardei poblano prăjiți, Dovlecei prăjiți, roșii și ardei, și Salată de ardei roșii prăjiți și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți-l din cuptor și puneți-l într-o pungă de hârtie sau sigilați-l într-un recipient de depozitare până când este suficient de rece pentru a fi manipulat. Îndepărtați pielea, aruncați semințele și tulpina și tăiați-o în jumătate. Odată ce roșiile sunt reci, puneți-le în blender. (Notă: Dacă ați folosit roșii mai mari, îndepărtați mai întâi miezul și tocați-le grosolan.)
Adăugați jumătate din ardeiul gras și jumătate din castravete, tăiate în bucăți. Puneți ardeiul gras și castravetele rămase deoparte.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția cuburilor de gheață, și piureul până când legumele sunt tocate mărunt. Se dă la frigider până se răcește. Când este gata de servit, tocați mărunt ardeiul gras și castravetele rămase și adăugați-l în gazpacho.
Serviți în boluri sau pahare individuale cu un cub de gheață în fiecare