Gazpacho cu pepene verde al lui Max și Eli Sussman
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gazpacho-ul cu pepene verde al lui Max și Eli Sussman. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. O porție conține 1022 calorii, 24g de proteine, și 48G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este perfect pentru Vara. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pepene verde, pâine cu aluat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pepenele verde, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde Înghețat {Și Cum Să Tăiați Un Pepene Verde} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Gazpacho Cu Pepene Verde, Gazpacho Cu Pepene Verde, și Gazpacho Cu Pepene Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Într-un robot de bucătărie, procesați pepenele verde într-un piure neted. Strecurați sucul printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron mare; ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
Adăugați ceapa și ardeiul gras în robotul de bucătărie (nu este nevoie să îl curățați mai întâi) și procesați până la un piure neted.
Se adaugă în bol cu sucul de pepene verde și se pune la frigider. Rezervați robotul de bucătărie (din nou, nu este nevoie să îl curățați).
Întindeți migdalele pe o foaie de copt.
Ungeți 1 felie de pâine cu ulei de măsline și puneți-o pe tigaie alături de nuci.
Coaceți până când pâinea este ușor aurie și nucile sunt parfumate și aurii, aproximativ 10 minute. Agitați tava de câteva ori în timpul prăjirii, astfel încât migdalele să nu se ardă și întoarceți pâinea o dată la jumătate. Se lasă deoparte să se răcească.
Tăiați pâinea în cuburi de 1/4 inch și puneți-o deoparte pentru garnitură.
Tăiați crustele de pe restul de 4 felii de pâine. Rupeți pâinea în bucăți mari, adăugați-o în robotul de bucătărie și procesați-o în firimituri.
Scoateți amestecul de pepene verde din frigider și adăugați pesmetul.
Puneți migdalele prăjite în robotul de bucătărie și pulsați pentru a toca mărunt. Lucrați cu atenție, deoarece nu doriți ca nucile să se întoarcă pentru a lipi.
Se adaugă la amestecul de pepene verde.
Adăugați 1/2 cană de ulei de măsline și sare după gust și amestecați pentru a amesteca bine. Gustați și reglați condimentul. Se toarnă în boluri de supă, se ornează cu cuburile de pâine rezervate și se servește.