Gazpacho cu pepene verde al lui Max și Eli Sussman

Gazpacho cu pepene verde al lui Max și Eli Sussman
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gazpacho-ul cu pepene verde al lui Max și Eli Sussman. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. O porție conține 1022 calorii, 24g de proteine, și 48G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este perfect pentru Vara. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pepene verde, pâine cu aluat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pepenele verde, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde Înghețat {Și Cum Să Tăiați Un Pepene Verde} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Gazpacho Cu Pepene Verde, Gazpacho Cu Pepene Verde, și Gazpacho Cu Pepene Verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un robot de bucătărie, procesați pepenele verde într-un piure neted. Strecurați sucul printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron mare; ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ceapa și ardeiul gras în robotul de bucătărie (nu este nevoie să îl curățați mai întâi) și procesați până la un piure neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se adaugă în bol cu sucul de pepene verde și se pune la frigider. Rezervați robotul de bucătărie (din nou, nu este nevoie să îl curățați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți migdalele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Ungeți 1 felie de pâine cu ulei de măsline și puneți-o pe tigaie alături de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți până când pâinea este ușor aurie și nucile sunt parfumate și aurii, aproximativ 10 minute. Agitați tava de câteva ori în timpul prăjirii, astfel încât migdalele să nu se ardă și întoarceți pâinea o dată la jumătate. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Tăiați pâinea în cuburi de 1/4 inch și puneți-o deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
9
Tăiați crustele de pe restul de 4 felii de pâine. Rupeți pâinea în bucăți mari, adăugați-o în robotul de bucătărie și procesați-o în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Scoateți amestecul de pepene verde din frigider și adăugați pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pepene VerdePepene Verde
11
Puneți migdalele prăjite în robotul de bucătărie și pulsați pentru a toca mărunt. Lucrați cu atenție, deoarece nu doriți ca nucile să se întoarcă pentru a lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Se adaugă la amestecul de pepene verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
13
Adăugați 1/2 cană de ulei de măsline și sare după gust și amestecați pentru a amesteca bine. Gustați și reglați condimentul. Se toarnă în boluri de supă, se ornează cu cuburile de pâine rezervate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista