Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Gazpacho cu legume la grătar. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, porumb, suc de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Gazpacho Cu Legume La Grătar, Salată De Bucăți De Legume Macho Gazpacho, și Gazpacho La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar. Infilați căței de usturoi pe o frigăruie. Ungeți ușor usturoiul, ardeii grași, dovleceii, ceapa și porumbul cu uleiul vegetal și condimentați cu sare și piper. Grătiți legumele la foc moderat, rotind frecvent, până când sunt ușor carbonizate și crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi
Ulei Vegetal
Ardei Gras
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Transferați ardeii într-un castron, acoperiți cu plastic și lăsați la abur timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Între timp, scoateți cățelele de usturoi din frigarui, curățați-le și transferați-le într-un castron mare. Folosind un cuțit mare zimțat, tăiați boabele de porumb carbonizate în castron. Curățați ardeii și adăugați-i în castron împreună cu dovleceii, ceapa, chimenul, ardeiul roșu zdrobit, sucul de roșii, sucul de portocale, sucul de lămâie și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Cuișoare întregi De Usturoi
Boabe De Porumb
Suc De Portocale
Suc De Roșii
Suc De Lămâie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ardei
Oțet
Chimen
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Frigarui
Bol
4
Lucrând în loturi, curățați amestecul de legume într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă gazpacho într-un castron curat și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Gazpacho
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Chiar înainte de servire, amestecați coriandrul în gazpacho. Se toarnă supa în boluri, se ornează cu castravetele și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm