Gazpacho alb spaniol răcit din făină
Gazpacho alb spaniol răcit din făină, de asemenea, ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 383 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, castraveți, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Gazpacho Alb Răcit, Gazpacho Alb Răcit, și Gazpacho De Ananas Răcit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând în loturi, combinați strugurii, migdalele, usturoiul, coriandrul, oțetul, sucul de lămâie și sarea în blender și pulsați până când migdalele și usturoiul sunt tocate, dar nu prea fin.
Adăugați castraveții și pulsați din nou până când castraveții sunt amestecați. Nu exagerați; vrei ca supa să aibă o textură. Folosind o spatulă sau o lingură de lemn, amestecați uleiul de măsline.
La frigider cel puțin 1 oră pentru a răci supa și pentru a permite aromelor să se amestece. (Gustați și adăugați mai multă sare după cum este necesar.) Oală în boluri și stropiți fiecare cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline înainte de servire. Supa se va păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.