Gazpacho alb răcit este un vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, suc de struguri, ulei de nucă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gazpacho Alb Răcit, Gazpacho alb spaniol răcit din ' făină, de asemenea, și Gazpacho De Morcov Răcit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți migdale, nuci de pin, usturoi, struguri, suc de struguri, apă și pâine într-un blender și piure până se omogenizează. Se strecoară amestecul într-un bol. Răciți supa timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Struguri
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
(23)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Struguri
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Scoateți supa din frigider și pliați frișca grea bătută în supă. Terminați cu câteva linguri fiecare din verjus și ulei de nucă. Se toarnă în boluri de servire și se ornează fiecare cu arpagic, migdale și struguri, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ulei De Nuc
(23)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor