Gazpacho
Gazpacho ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 113 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, țelină, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie sau într-un blender, combinați usturoiul tocat cu jumătate de ceapă roșie, jumătate de castravete, jumătate de Roșie, jumătate de dovlecel, jumătate de țelină, jumătate de suc de roșii, ulei de măsline, oțet de vin roșu, zahăr, Tabasco și o picătură de sare. Pulsați până când toate ingredientele sunt amestecate bine; amestecul va avea o textură frumoasă, colorată.
Se toarnă într-un castron mare și se adaugă restul de suc de roșii și jumătate din ceapa rămasă, castraveții, roșiile, dovleceii și țelina. (Rezervați restul de legume tăiate cubulețe pentru garnitură.) Amestecați amestecul împreună și verificați condimentele, adăugând sare dacă este necesar. Răciți supa cel puțin câteva ore; supa trebuie să fie foarte rece!
Scoateți supa din frigider și amestecați. Verificați condimentele pentru ultima dată. Se toarnă într-un castron și se ornează cu legumele tăiate cubulețe rămase, o bucată de avocado proaspăt, smântână și coriandru. În cele din urmă, așezați un creveți la grătar deasupra și serviți cu felii de pâine la grătar.Aceasta este o cină de vară pentru a muri.