Gatiti cartea: tort de mure cu capul in jos
Gatiti cartea: Blackberry cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 393 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: ananas cu susul în jos tort, Gatiti cartea: tort de Mango cu capul in jos cu inghetata de busuioc, și Gatiti cartea: tort de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune un raft în mijlocul cuptorului și se incalzeste cuptorul la 350 F. Unt tort tigaie și linia de jos cu două runde de hârtie pergament, apoi unt bucata de sus de pergament. Pudrați tigaia cu făină eliminând excesul.
Aranjați murele într-un singur strat în tigaie.
Se presară cu 1 1/2 linguri de zahăr și se agită tigaia pentru a ajuta la distribuirea zahărului.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Bateți împreună untul și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriul cu palete dacă utilizați un mixer cu suport) la viteză mare până când este palid și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați oul și vanilia și amestecați la viteză mică până când sunt încorporate.
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ în 3 loturi, răzuind părțile laterale ale vasului între loturi, până când sunt încorporate.
Lingurați aluatul uniform peste fructe de pădure, netezind blatul.
Coaceți până când blatul este auriu și o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește tortul în tigaie timp de 5 minute.
Rulați un cuțit subțire în jurul părților laterale ale tigaiei; inversați o farfurie mare peste tigaie și, folosind suporturi pentru oală pentru a ține farfuria și tigaia strâns împreună, întoarceți tortul pe farfurie. Îndepărtați pergamentul și serviți tortul cu înghețată.