Gatiti cartea: tort de migdale cu nuci de pin
Gatiti cartea: Pine Nut Almond Cake ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 2,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 563 calorii. Un amestec de lămâi, ouă, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: tort de migdale italiene, Cookie-uri de nuci de pin fără Gluten din cartea de bucate Grand Canyon, și Budincă de nuci de pin și curmale fără Gluten din cartea de bucate Grand Canyon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Ungeți o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 1/2 inch cu unt suplimentar și tapetați cu pergament de copt.
Se înmoaie untul. Răzuiește semințele din boabele de vanilie. Radeți fin coaja de lămâie. Sucul 1 din lămâi. Tăiați aproximativ jumătate din nuci de pin.
Bateți untul și zahărul cu semințele de vanilie până devin ușoare și pufoase, apoi amestecați ouăle pe rând. Îndoiți făina, migdalele măcinate și nucile de pin tocate și amestecați coaja de lămâie.
Se amestecă restul de nuci de pin cu sarea. Se toarnă amestecul în tigaie, se presară cu nuci de pin sărate și se coace la cuptor timp de 1 oră. Tortul este gata când o frigăruie iese curată. Se lasă să se răcească în tigaie.