Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline
Gatiti cartea: tort de citrice ulei de măsline este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 169 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, coajă de lămâie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Gatiti cartea: Gelato cu ulei de masline.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Folosind un prosop de hârtie, acoperiți o tigaie rotundă de 9 inci pe 2 inci cu ulei de măsline, apoi presărați-o cu aproximativ 1 lingură de zahăr granulat.
Pentru a face tortul, cernem făina, praful de copt și sarea împreună de două ori. Folosind un mixer portabil sau un mixer stand cu atașamentul pentru tel, bateți ouăle, zahărul și zesturile la viteză mare timp de 5 minute, până când ouăle sunt îngroșate și mai deschise la culoare.
Adăugați uleiul de vanilie și lămâie. Întoarceți mixerul la viteză medie-mică și stropiți uleiul de măsline în aluat, turnând încet de-a lungul marginii vasului.
Adăugați făina și amestecați la viteză mică până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, sau până când tortul este auriu și bombat ușor în centru. Se răcește la temperatura camerei.
Pentru a face glazura, Cerneti zaharul cofetarilor intr-un castron mic.
Adăugați sucul de grapefruit și amestecați pentru a combina.
Se toarnă glazura peste tortul răcit.
Depozitare: învelit în folie de plastic, acest tort se va păstra la temperatura camerei timp de 2 până la 3 zile.