Gatiti cartea: tocană de cartofi și Chile verde
Gatiti cartea: Tocanita de cartofi si Chile verde este o fără gluten și vegetarian supă. O porție conține 313 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 1,39 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, chimen măcinat, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Citește și: Chile Verde, Chile verde, cartofi și tocană de vânat, și Gatiti cartea: pizza cu scoici si Chile.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii iute grosier.
Încălziți uleiul într-o oală largă; adăugați ceapa și gătiți la foc mediu-mic, amestecând frecvent până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați coriandrul, chimenul, usturoiul și cartofii, urmate de chile împreună cu 1/2 linguriță de sare și dați o agitare. Gatiti impreuna de cateva minute, apoi adaugati apa sau stocul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic.
Gatiti si acoperiti pana cand cartofii se inmoaie complet, aproximativ 25 de minute. Gustați și condimentați cu sare și piper. În acest moment puteți zdrobi cartofii sau cel puțin câțiva dintre ei pentru a da vasului un fel de fond cremos, dacă doriți.
Se toarnă într-un castron; adăugați o păpușă de smântână și coriandru tocat.