Gatiti cartea: Maryland Crab supa ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $2.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 347 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți fasole lima, cartofi, fasole zaruri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Crab Din Maryland, Supă De Crab Din Maryland, și Supă De Crab Din Maryland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, gătiți slănina și ceapa la foc mediu-mare, amestecând, până la jumătate fierte și încă nu crocante, aproximativ 8 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-o oală mare, adăugați apa și roșiile și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați crabii vii și fierbeți timp de 12 minute.
4
Scoateți crabii și lăsați-i deoparte să se răcească. (Dacă folosiți carcase, lăsați-le în oală.) Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Între timp, scoateți carnea din crabi și lăsați-o deoparte. Deoarece acest lucru este misterios complicat, cu excepția cazului în care sunteți din Maryland, consultați instrucțiunile de mai jos pentru îndrumări despre cum să scoateți un crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
După ce supa a fiert timp de 1 oră, adăugați țelina, porumbul, fasolea verde, mazărea, fasolea lima, cartofii, condimentul Old Bay, fulgii roșii de chile și slănina și ceapa rezervate; dacă ați folosit carcase și coji de crab, strecurați supa înainte de a adăuga legumele și aruncați cojile. Fierbeți până când legumele sunt fierte, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay Condimente
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.