Gatiti cartea: supa de Crab Maryland

Gatiti cartea: supa de Crab Maryland
Gatiti cartea: Maryland Crab supa ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $2.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 347 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți fasole lima, cartofi, fasole zaruri și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Crab Din Maryland, Supă De Crab Din Maryland, și Supă De Crab Din Maryland pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți slănina și ceapa la foc mediu-mare, amestecând, până la jumătate fierte și încă nu crocante, aproximativ 8 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-o oală mare, adăugați apa și roșiile și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați crabii vii și fierbeți timp de 12 minute.
4
Scoateți crabii și lăsați-i deoparte să se răcească. (Dacă folosiți carcase, lăsați-le în oală.) Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Între timp, scoateți carnea din crabi și lăsați-o deoparte. Deoarece acest lucru este misterios complicat, cu excepția cazului în care sunteți din Maryland, consultați instrucțiunile de mai jos pentru îndrumări despre cum să scoateți un crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
După ce supa a fiert timp de 1 oră, adăugați țelina, porumbul, fasolea verde, mazărea, fasolea lima, cartofii, condimentul Old Bay, fulgii roșii de chile și slănina și ceapa rezervate; dacă ați folosit carcase și coji de crab, strecurați supa înainte de a adăuga legumele și aruncați cojile. Fierbeți până când legumele sunt fierte, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
CrabiCrabi
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
7
Adăugați carnea de crab rezervată și adăugați carnea proaspătă cu gheare, amestecați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Cum să culegi crabi
9
Răsuciți ghearele și picioarele.
10
Așezați crabul pe spate și trageți șorțul în sus și în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
11
Tăiați coaja de jos chiar sub gură cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Îndepărtați și aruncați branhiile albe spongioase, care nu sunt comestibile.
13
Strângeți corpul crabului în jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
14
Răsuciți aripioarele din spate.
15
Crăpați ghearele cu un ciocan pentru a îndepărta carnea ghearelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
16
Scoateți carnea din celelalte părți cu un cules de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista