Gatiti cartea: sfecla fiarta cu verdeata de sfecla si ghimbir

Gatiti cartea: sfecla fiarta cu verdeata de sfecla si ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Cook the Book: sfeclă înăbușită cu verdeață de sfeclă și ghimbir. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți sfeclă, ardei iute serrano, ghimbir pe lungime și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gatiti cartea: ceapa tocata cu maghiran, Verdeață De Sfeclă Înăbușită, și Gatiti cartea: curcanul fript al lui Magee, cartofii de patrunjel si dovleceii fierti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați verdele de bulbii de sfeclă (le puteți tăia sau răsuci, smulge și rupe-indiferent de starea dvs. de spirit). Clătiți verdele sub apă curentă rece și scuturați excesul de apă. Aranjați verdele într-un teanc pe tăbliță și tăiați buchetul în bucăți subțiri-inclusiv tulpinile roșii, suculente,
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Transferați-le într-un castron mic. Tăiați și aruncați ambele capete ale fiecărui bec de sfeclă. Curățați-le cu un cojitor de legume și clătiți-le apoi sub apă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați becurile în cuburi de 1 inch.
4
Încălziți uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați sfecla, frunzele de curry și ardeii iute. Se amestecă pentru a acoperi sfecla roșie cu semințele de muștar, 1 până la 2 minute. Apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional, până când sfecla este fiartă, 10 până la 15 minute. (Sfecla va transpira, eliberând puțin lichid, în care vor găti.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați verdeața de sfeclă, sarea, ghimbirul și 1 cană de apă. Odată ce curry-ul roșu sânge ajunge la fierbere, acoperiți tigaia și fierbeți, amestecând ocazional, până când sfecla a absorbit cea mai mare parte a lichidului și este fragedă atunci când este testată (sau mai adecvat, gustată), 25 până la 30 de minute. Apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista