Gatiti cartea: sfecla fiarta cu verdeata de sfecla si ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Cook the Book: sfeclă înăbușită cu verdeață de sfeclă și ghimbir. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți sfeclă, ardei iute serrano, ghimbir pe lungime și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gatiti cartea: ceapa tocata cu maghiran, Verdeață De Sfeclă Înăbușită, și Gatiti cartea: curcanul fript al lui Magee, cartofii de patrunjel si dovleceii fierti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați verdele de bulbii de sfeclă (le puteți tăia sau răsuci, smulge și rupe-indiferent de starea dvs. de spirit). Clătiți verdele sub apă curentă rece și scuturați excesul de apă. Aranjați verdele într-un teanc pe tăbliță și tăiați buchetul în bucăți subțiri-inclusiv tulpinile roșii, suculente,
Transferați-le într-un castron mic. Tăiați și aruncați ambele capete ale fiecărui bec de sfeclă. Curățați-le cu un cojitor de legume și clătiți-le apoi sub apă curgătoare.
Tăiați becurile în cuburi de 1 inch.
Încălziți uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde.
Adăugați sfecla, frunzele de curry și ardeii iute. Se amestecă pentru a acoperi sfecla roșie cu semințele de muștar, 1 până la 2 minute. Apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional, până când sfecla este fiartă, 10 până la 15 minute. (Sfecla va transpira, eliberând puțin lichid, în care vor găti.)
Adăugați verdeața de sfeclă, sarea, ghimbirul și 1 cană de apă. Odată ce curry-ul roșu sânge ajunge la fierbere, acoperiți tigaia și fierbeți, amestecând ocazional, până când sfecla a absorbit cea mai mare parte a lichidului și este fragedă atunci când este testată (sau mai adecvat, gustată), 25 până la 30 de minute. Apoi serviți.