Gatiti cartea: sardine la gratar cu salata tocata si supa Skordalia

Gatiti cartea: sardine la gratar cu salata tocata si supa Skordalia este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 329 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de oregano grecesc, sardine, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: salata de sunca tocata cu oua fierte tari, Gatiti Planificatorul de petreceri de carte: Paste cu sardine, și Gatiti cartea: salata de paine de rosii la gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Skordalia, gătiți cartoful în apă clocotită cu sare până când este foarte fraged.
Între timp, într-un mic robot de bucătărie, curățați usturoiul și oțetul până când sunt foarte netede.
Puneți cartoful printr-un ricer într-un castron și amestecați amestecul de usturoi-oțet. Se amestecă uleiul de măsline, 1 linguriță de sare și o măcinare generoasă de piper. Skordalia ar trebui să fie consistența sosului de mere.
Bateți Skordalia cu iaurtul și oțetul într-o pastă groasă.
Pentru sardinele la grătar, deschideți cavitatea centrală a fiecărei sardine, așa cum ați face o carte. Folosind degetul mare, împingeți oricare dintre măruntaiele care pot rămâne. Apoi lucrați degetul mare între cutia toracică și carne, începând de la capătul cozii și mergând în jos spre cap pentru a elibera cutia toracică și coloana vertebrală. Repetați pe cealaltă parte și scoateți scheletul. Cu o pensetă, scoateți orice pinbone care se extind dincolo de marginile exterioare de ambele părți. Lăsați aripioarele din spate la locul lor. Uscați bine sardinele cu prosoape de hârtie și țineți-le la frigider pe un raft, neacoperit, până când sunt gata de grătar.
Asamblați și îmbrăcați mica salată grecească tocată (dacă folosiți ulei de măsline și suc de lămâie în loc de vinetă, asigurați-vă că condimentați bine).
Așezați un frotiu mare frumos din amestecul Skordalia-iaurt pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Preîncălziți un grătar cu cărbune sau gaz sau o tigaie cu grătar din fontă, până când este foarte, foarte fierbinte. Condimentați sardinele pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți cu pielea în jos timp de 30 până la 40 de secunde, apoi răsturnați doar 1 secundă și transferați pe farfurii calde deasupra Skordalia. Acoperiți fiecare sardină cu un strop de oregano grecesc și puțin din salata tocată.