Gatiti cartea: salata de varza Napa si ceapa rosie
Gatiti cartea: varza Napa si salata de ceapa rosie ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 104 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de susan prăjit, ghimbir, varză napa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gatiti cartea: supa de varza si creveti Napa, Gatiti cartea: salata de ou Curried cu ceapa caramelizata, și Gatiti cartea: varza rosie glazurata cu mustar cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ceapa pe lungime în sferturi, apoi feliați foarte subțire fiecare sfert pe lungime. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană.
Se pune într-o sită, se adaugă 1 linguriță de sare și se aruncă bine. Puneți peste un castron și lăsați să stea 10 minute pentru a se scurge.
Între timp, așezați varza într-un castron și turnați peste apă clocotită pentru a acoperi (aproximativ 4 căni).
Se lasă să stea un minut sau două, apoi se scurge într-o strecurătoare.
Se pune înapoi în castron și se lasă deoparte.
Clătiți ceapa cu apă rece, apoi strecurați-o uscată și adăugați-o la varză. Pune deoparte.
Încălziți cele 2 lingurițe de ulei de susan într-un wok mic sau o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați ghimbirul și gătiți timp de aproximativ 1 minut, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea.
Adăugați oțetul și, odată ce face bule, turnați amestecul peste salată. Aruncați pentru a amesteca, apoi adăugați restul de linguriță de sare și aruncați din nou. Salata poate fi servită imediat sau lăsată să stea până la o oră, astfel încât aromele să se poată amesteca.
Chiar înainte de servire, gustați și adăugați puțin mai mult ulei de susan dacă doriți să aduceți acea aromă înainte, precum și mai multă sare dacă doriți.
Adăugați frunzele de coriandru și aruncați.