Gatiti cartea: salata de varza cu nuca de cocos prajita

Gatiti cartea: salata de varza cu nuca de cocos prajita este un vegan felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 757 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1596 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de ulei de susan, ml ulei de măsline, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi nuca de cocos în fulgi, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă răcită cu Lime-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este minunat. Încercați Gătiți cartea: Shake de Marshmallow prăjit, Gatiti cartea: nuci pecan confiate si nuci prajite cu ierburi, și Gatiti cartea: Paste cu patrunjel si sos de nuc prajit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați / 180 de metri pătrați cu două rafturi în treimea superioară a cuptorului.
Într-un castron mic sau borcan, bateți sau agitați împreună uleiul de măsline, uleiul de susan și shoyu.
Puneți varza și nuca de cocos într-un castron mare și aruncați bine cu aproximativ două treimi din amestecul de ulei de măsline.
Întindeți varza uniform pe două foi de copt.
Coaceți timp de 12 până la 18 minute, până când nuca de cocos se rumeneste profund, aruncând o dată sau de două ori pe parcurs. Dacă amestecul de varză de pe foaia de copt superioară începe să se rumenească prea mult, mutați-l în raftul inferior.
Scoateți din cuptor și transferați amestecul de kale într-un castron mediu. Gust. Dacă simțiți că are nevoie de un pic mai mult pansament, adăugați câteva și aruncați.
Așezați farro pe un platou de servire și acoperiți cu varza aruncată.