Gatiti cartea: salata de varza cu nuca de cocos prajita

Gatiti cartea: salata de varza cu nuca de cocos prajita
Gatiti cartea: salata de varza cu nuca de cocos prajita este un vegan felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 757 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1596 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de ulei de susan, ml ulei de măsline, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi nuca de cocos în fulgi, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă răcită cu Lime-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este minunat. Încercați Gătiți cartea: Shake de Marshmallow prăjit, Gatiti cartea: nuci pecan confiate si nuci prajite cu ierburi, și Gatiti cartea: Paste cu patrunjel si sos de nuc prajit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați / 180 de metri pătrați cu două rafturi în treimea superioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Într-un castron mic sau borcan, bateți sau agitați împreună uleiul de măsline, uleiul de susan și shoyu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ShoyuShoyu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Puneți varza și nuca de cocos într-un castron mare și aruncați bine cu aproximativ două treimi din amestecul de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Întindeți varza uniform pe două foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
5
Coaceți timp de 12 până la 18 minute, până când nuca de cocos se rumeneste profund, aruncând o dată sau de două ori pe parcurs. Dacă amestecul de varză de pe foaia de copt superioară începe să se rumenească prea mult, mutați-l în raftul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Scoateți din cuptor și transferați amestecul de kale într-un castron mediu. Gust. Dacă simțiți că are nevoie de un pic mai mult pansament, adăugați câteva și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Așezați farro pe un platou de servire și acoperiți cu varza aruncată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
KaleKale
8
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista