Gatiti cartea: rulouri clasice de homar Maine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Classic Maine Lobster Rolls. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 7.04 pe portie. O porție conține 463 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de cartofi, sulițe de murături de mărar, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: rulouri de homar, Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, și Rulouri De Homar Maine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie lO-inch la foc mediu.
Întindeți părțile laterale ale chiflelor hot dog cu untul, folosind 1/2 lingură pe fiecare parte.
Așezați chiflele cu unt în tigaia fierbinte și prăjiți, fără să vă mișcați, până se rumenesc pe o parte, aproximativ 1 minut. Întoarceți și gătiți cealaltă parte, încă aproximativ 1 minut.
Chifle deschise; așezați în suporturi pentru chifle de hârtie sau pe farfurii mici.
Așezați o frunză de salată pe partea laterală a fiecărui coc. Împărțiți salata de homar uniform între ele.
Se servește cu murături și chipsuri de cartofi pe lateral.
Dacă utilizați homari vii, aburiți-i până când sunt complet fierți; se lasă să se răcească la temperatura camerei. Crăpați și îndepărtați carnea din gheare, articulații și cozi.
Îndepărtați orice cartilaj din gheare și intestinul din cozi.
Tăiați carnea de homar în zaruri de 1/2 până la 3/4 inci. Dacă utilizați homari întregi, puteți alege toată carnea din carcase și o puteți adăuga la carne sau puteți îngheța carcasele pentru supă sau stoc.
Așezați castravetele tăiat cubulețe într-o strecurătoare; lăsați să stea cel puțin 5 minute pentru a scurge excesul de lichid.
Combinați homarul, castravetele, maioneza și ceapa verde într-un castron. Condimentați cu puțin piper dacă este necesar; este puțin probabil să fie nevoie de sare. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu pulpă galbenă, în special piersici, cu o notă de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, senzație de gură bună și un finisaj glorios.