Gatiti cartea: ricotta proaspata si Ravioli de ou cu unt brun

Gatiti cartea: ricotta proaspata si Ravioli de ou cu unt brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Ricottan proaspăt și Ravioli de ou cu unt brun. Această rețetă face 8 porții cu 848 calorii, 35g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 117 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți nucșoară, zahăr, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Gnocchi de morcov prăjit și Ricotta cu unt de ierburi, Ravioli umplute cu fasole Fava, Ricotta și mentă cu sos de unt brun, și Citește și: Harissa Ravioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, ouăle și gălbenușurile de ou în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete și amestecați la viteză mică până când aluatul se reunește. Opriți mixerul, scoateți accesoriul paletei și înlocuiți-l cu cârligul pentru aluat. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți aluatul cu cârligul de aluat la viteză medie până când formează o bilă, aproximativ 5 minute. Praf o suprafață plană de lucru cu făină. Întoarceți aluatul pe suprafața prăfuită și frământați-l ușor timp de 20 până la 25 de minute, până când bila începe să se simtă elastică și suprafața aluatului se simte netedă și mătăsoasă. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider pentru a se odihni cel puțin 45 de minute și până peste noapte înainte de a-l acoperi (mai mult și aluatul se va decolora).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați ricotta și Parmigiano-Reggiano într-un castron mediu și presărați cu sare, zahăr și nucșoară. Se amestecă pentru a combina condimentele cu brânza. Se amestecă smântâna, adăugând mai mult dacă este necesar pentru a obține consistența înghețatei cu servire moale. (Puteți face umplerea cu până la două zile în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați-l într-un recipient etanș și dați-l la frigider până când sunteți gata să asamblați ravioli.) Scoateți 1/3 cană din umplutura de ricotta și formați-o într-un disc de aproximativ 1/2 inch înălțime și 2 1/4 inci în diametru. Setați discul pe o placă și repetați, formând ricotta rămasă într-un total de 8 discuri. Puneți-le deoparte în timp ce pregătiți aluatul pentru ravioli. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Pentru a face ravioli, tăiați opt bucăți pătrate de pergament de 4 inci și praf două foi de copt cu semolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Rulați aluatul până la a treia cea mai subțire setare pe o foaie de paste (numărul 6 folosind o bucătărie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Ajutor atașament), stivuind foile de aluat pe una dintre foile de copt căptușite cu pergament. După ce ați întins tot aluatul, pudrați o suprafață plană de lucru cu făină și așezați o foaie de aluat pe suprafața făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați trei sau patru discuri ricotta pe aluat, lăsând 4 inci între fiecare disc și 1 1/2 până la 2 inci de aluat pe toate părțile discurilor exterioare. Folosiți spatele unei linguri sau degetele pentru a face un crater suficient de adânc pentru a ține un gălbenuș de ou în centrul fiecărui disc. Separați un ou, rezervând albul și alunecând cu grijă gălbenușul într-un singur crater. Repetați, umplând restul de 2 sau 3 discuri în același mod (nu trebuie să mai rezervați albi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Așezați o a doua foaie de aluat direct în spatele primei și folosiți un tăietor de patiserie rulant, începând de la marginea aluatului cel mai apropiat de corp și deplasându-vă în linie dreaptă direct departe de dvs., făcând o tăietură lungă prin ambele foi de aluat între două discuri de ricotta. Continuați să tăiați foaia de aluat între discuri. Folosind o perie de patiserie, periați albușul de ou în jurul fiecărui disc de brânză. Ridicați un segment de aluat din foaia din spate și așezați-l deasupra segmentului frontal corespunzător de aluat. Fără a ridica raviolo-ul, cupați ambele mâini în jurul brânzei, astfel încât marginile degetelor Roz să apese în jos în jurul brânzei, sigilând raviolo-ul închis. Repetați, acoperind și sigilând ravioli rămași. Folosiți un tăietor de prăjituri cu caneluri de 3 de 3 inci sau o roată de patiserie cu caneluri pentru a tăia fiecare raviolo, aruncând resturile de aluat din jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
RavioliRavioli
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
8
Așezați ravioli pe foaia de copt pregătită și repetați, asamblând ravioli rămași în același mod. Acoperiți foaia de copt cu folie de plastic și dați-o la frigider până când sunteți gata să le fierbeți sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Umpleți două oale largi cu 6 litri de apă fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Adăugați 6 linguri de sare în fiecare oală și aduceți la fierbere la foc mare. Aveți la îndemână o spatulă cu fante sau o lingură cu fante și un prosop curat pentru a ridica ravioli din apă. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
În timp ce apa fierbe, faceți sosul de unt brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Așezați untul și frunzele de salvie într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu-mare timp de 3 până la 5 minute fără a amesteca, învârtind tigaia ocazional pentru a rumeni uniform untul și a preveni arderea acestuia, până când bulele scad și untul este maro închis cu un miros de nucă, prăjit. Reduceți focul la minim pentru a menține untul cald în timp ce gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Scoateți raviolele din frigider și, pe rând, ridicați pergamentul ținând fiecare raviolo de pe foaia de copt și aruncați ușor raviolul cu hârtia în apă, adăugând 4 ravioli în fiecare oală. (Pergamentul se va separa rapid și va fi ușor de îndepărtat din apă.) Când ați scăpat toate raviolele, îndepărtați și aruncați hârtia pergament, acoperiți parțial vasele pentru a readuce apa la fierbere rapid și păstrați-o în fierbere. Gatiti ravioli timp de 4 minute. Cu un prosop curat într-o mână și o lingură cu fante sau o spatulă în cealaltă, ridicați un raviolo din apă și pe prosop pentru a-l șterge uscat, apoi așezați-l cu grijă în centrul unei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Repetați cu ravioli rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
15
Se toarnă untul brun peste ravioli, împărțindu-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
16
Așezați una dintre frunzele de salvie deasupra fiecărui raviolo, aruncând frunzele rămase. Folosiți un microplan sau o altă răzătoare fină pentru a rade un praf ușor de Parmigiano-Reggiano peste fiecare raviolo și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
RăzătoareRăzătoare
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista