Gatiti cartea: Ravioli de cartofi dulci in bulion de branza
Gatiti cartea: Ravioli de cartofi dulci în bulion de brânză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 365 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, unt, o cantitate neglijabilă de ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Ravioli de lamaie si branza de capra, Gatiti cartea: vafe de cartofi dulci, și Gatiti cartea: Praline de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Slick cartofii cu ulei, presărați cu sare și piper alb și înfășurați individual în folie de aluminiu.
Coaceți timp de 1 oră sau până când este foarte fraged.
Înjumătățiți cartofii dulci și scoateți carnea într-un bol de amestecare.
Adăugați mierea, pudra de cinci condimente și un vârf mare de sare. Se amestecă pentru a combina, apoi se gustă și se ajustează după cum este necesar.
Lasă-l să se răcească puțin.
Pregătiți-vă stația de preparare a pastelor: vasul cu umplutură de ravioli, grămada de ambalaje wonton, o tăietură pe care să lucrați, un castron mic cu apă (pentru a sigila ravioli) și o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament sau folie de plastic. Puneți o linguriță de umplutură în centrul unei piele wonton, înmuiați degetul în vasul cu apă și folosiți-l pentru a uda marginea pielii wonton, apoi pliați învelișul închis, ciupind marginile pentru a sigila.
Așezați ravioli pe foaia de copt și repetați până când toate sunt umplute. Ravioli pot fi folosite imediat sau congelate pe foaia de copt. (După ce au înghețat solid, transferați-le într-o pungă pentru congelator sau alt recipient și păstrați până la o lună.)
Topiți untul într-o cratiță largă la foc mediu.
Adăugați frunzele de salvie și gătiți-le aproximativ un minut, doar până când sunt aromate.
Adăugați bulionul de brânză, condimentați-l cu un vârf de sare și câteva ture de piper alb și aduceți la foc mic.
Aruncați ravioli în oala cu apă sărată; ar trebui să se rostogolească la suprafața oalei în aproximativ 3 minute.
Scoateți ravioli din apă și împărțiți-le între bolurile de servire. Puneți o ceașcă de bulion în fiecare castron și garnisiți cu o împrăștiere de scallions.
Combinați coaja (jumătatea exterioară uscată de aproximativ o brânză tare) pentru o bucată bună de Pecorino Romano (sau parmezan sau orice brânză de grătar) cu un litru de apă și fierbeți timp de 2 ore sau cât puteți. Se strecoară și se folosește sau se păstrează&mdash:până la o săptămână la frigider sau luni întregi la congelator.