Gatiti cartea: raft de miel glazurat cu citrice si otet

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Gatiti cartea: Raftul de miel glazurat cu citrice si otet ar putea fi o reteta minunata de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rozmarin, semințe de fenicul, miel plin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Seviche de fructe de mare cu citrice, Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline, și Gatiti cartea: carne de porc si citrice cu Ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați semințele de fenicul (sau feniculul măcinat), sucul de lămâie, sucul de portocale, usturoiul, uleiul de măsline și fulgii de harissa sau ardei roșu în blender pe mediu până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Așezați rafturile de miel într-un recipient mare și turnați amestecul deasupra. Acoperiți cu folie de plastic și puneți—l la frigider pentru a marina cel puțin 2 ore-cu cât carnea se odihnește mai mult în marinată, cu atât mai bine, până la 8 ore.
Porniți broilerul sau grătarul la înălțime.
Scoateți mielul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei pe tejghea, cel puțin 30 de minute. Rezervați marinada.
Condimentați mielul pe ambele părți cu sare și piper, așezați-l pe un suport de prăjire și puneți-l sub broiler, pe raftul din mijloc sau pe grătar cu capacul de grăsime orientat în jos.
Se fierbe mielul până când capacul de grăsime începe să se caramelizeze, aproximativ 3 minute. Rotiți tigaia și continuați să fierbeți pe măsură ce se rumenesc, cu aproximativ 2 1/2 minute mai mult. Întoarceți rafturile de miel și continuați să fierbeți până când grăsimea de deasupra a început să se caramelizeze și să se rumenească, încă aproximativ 5 minute.
Rotiți cuptorul la 400 F.
Scoateți mielul din cuptor, periați-l cu marinada pe ambele părți, apoi readuceți-l la cuptor. Gătiti până la nivelul dorit de coacere: aproximativ 20 până la 25 de minute pentru mediu-rar (sau 115 F pe un termometru pentru carne).
Scoateți mielul din cuptor și lăsați-l să se odihnească pe grătarul de prăjire timp de 20 de minute, astfel încât carnea să devină fragedă și suculentă.
Scoateți oala de pe foc; adăugați rozmarinul tocat și amestecați pentru a combina. Glazura ar trebui să aibă un gust dulce, acru, picant și herby dintr-o dată.
Tăiați cotletele între oase.
Periați mieii cu glazura de oțet și presărați liberal cu sare de mare.