Gatiti cartea: raft de miel glazurat cu citrice si otet

Gatiti cartea: raft de miel glazurat cu citrice si otet
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Gatiti cartea: Raftul de miel glazurat cu citrice si otet ar putea fi o reteta minunata de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rozmarin, semințe de fenicul, miel plin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Seviche de fructe de mare cu citrice, Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline, și Gatiti cartea: carne de porc si citrice cu Ratatouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați semințele de fenicul (sau feniculul măcinat), sucul de lămâie, sucul de portocale, usturoiul, uleiul de măsline și fulgii de harissa sau ardei roșu în blender pe mediu până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
HarissaHarissa
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați rafturile de miel într-un recipient mare și turnați amestecul deasupra. Acoperiți cu folie de plastic și puneți—l la frigider pentru a marina cel puțin 2 ore-cu cât carnea se odihnește mai mult în marinată, cu atât mai bine, până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Porniți broilerul sau grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți mielul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei pe tejghea, cel puțin 30 de minute. Rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Condimentați mielul pe ambele părți cu sare și piper, așezați-l pe un suport de prăjire și puneți-l sub broiler, pe raftul din mijloc sau pe grătar cu capacul de grăsime orientat în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se fierbe mielul până când capacul de grăsime începe să se caramelizeze, aproximativ 3 minute. Rotiți tigaia și continuați să fierbeți pe măsură ce se rumenesc, cu aproximativ 2 1/2 minute mai mult. Întoarceți rafturile de miel și continuați să fierbeți până când grăsimea de deasupra a început să se caramelizeze și să se rumenească, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Rotiți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți mielul din cuptor, periați-l cu marinada pe ambele părți, apoi readuceți-l la cuptor. Gătiti până la nivelul dorit de coacere: aproximativ 20 până la 25 de minute pentru mediu-rar (sau 115 F pe un termometru pentru carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți mielul din cuptor și lăsați-l să se odihnească pe grătarul de prăjire timp de 20 de minute, astfel încât carnea să devină fragedă și suculentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Scoateți oala de pe foc; adăugați rozmarinul tocat și amestecați pentru a combina. Glazura ar trebui să aibă un gust dulce, acru, picant și herby dintr-o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Tăiați cotletele între oase.
2
Periați mieii cu glazura de oțet și presărați liberal cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista