Gatiti cartea: pui de caramida cu verdeata de mustar

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Gatiti cartea: puiul de caramida cu verdeata de mustar ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă face 2 porții cu 1840 calorii, 133g de proteine, și 139g de grăsime fiecare. Pentru $6.05 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pui, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Gatiti Cartea: Verde Roz, Gătește cartea: mămăligă înăbușită cu verdeață înăbușită, și Gatiti cartea: napi cu slanina afumata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline și ulei de canola într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mare. Condimentează puiul generos cu sare și piper. Când uleiul începe să fumeze, adăugați jumătățile de pui în tigaie, cu pielea în jos.
Așezați o altă tigaie de 10 inci, cu partea dreaptă în sus, deasupra puiului și așezați ușor o cărămidă grea sau cutii de supă în tigaia superioară pentru a o cântări. Greutatea trebuie să fie de cel puțin 20 de kilograme.
Reduceți focul la mediu și gătiți puiul până când pielea devine maro aurie și crocantă, aproximativ 18 minute.
Scoateți tigaia superioară și greutățile, întoarceți puiul cu clești și turnați orice exces de grăsime din tigaie.
Adăugați bulionul de pui și sucul de lămâie și gătiți puiul până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 160 km f, aproximativ 3 minute.
În timp ce puiul termină de gătit, pregătiți verdeața de muștar. Într-un castron mare, combinați restul de 2 linguri de ulei de măsline și oțetul de sherry.
Adăugați verdele și aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți verdeața de pui și muștar cu sucurile de tigaie.