Gatiti cartea: pui de caramida cu verdeata de mustar

Gatiti cartea: pui de caramida cu verdeata de mustar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Gatiti cartea: puiul de caramida cu verdeata de mustar ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă face 2 porții cu 1840 calorii, 133g de proteine, și 139g de grăsime fiecare. Pentru $6.05 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pui, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Gatiti Cartea: Verde Roz, Gătește cartea: mămăligă înăbușită cu verdeață înăbușită, și Gatiti cartea: napi cu slanina afumata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline și ulei de canola într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mare. Condimentează puiul generos cu sare și piper. Când uleiul începe să fumeze, adăugați jumătățile de pui în tigaie, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați o altă tigaie de 10 inci, cu partea dreaptă în sus, deasupra puiului și așezați ușor o cărămidă grea sau cutii de supă în tigaia superioară pentru a o cântări. Greutatea trebuie să fie de cel puțin 20 de kilograme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Reduceți focul la mediu și gătiți puiul până când pielea devine maro aurie și crocantă, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți tigaia superioară și greutățile, întoarceți puiul cu clești și turnați orice exces de grăsime din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Adăugați bulionul de pui și sucul de lămâie și gătiți puiul până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 160 km f, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
În timp ce puiul termină de gătit, pregătiți verdeața de muștar. Într-un castron mare, combinați restul de 2 linguri de ulei de măsline și oțetul de sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Oțet De SherryOțet De Sherry
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați verdele și aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
VerziiVerzii
8
Serviți verdeața de pui și muștar cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate54
Revista