Gatiti cartea: Popcorn de ciocolata si struguri

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Gatiti cartea: popcornul de ciocolata si strugurii ar putea fi o reteta super pentru a incerca. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați la sută ciocolată semidulce, fistic, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gătiți cartea: andive, mere și struguri, Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata, și Gatiti cartea: ciocolata Yummy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați floricelele într-un castron suficient de mare pentru a le arunca ușor sau împărțiți-le între două boluri uriașe. Tapetați două foi de copt cu covorașe de copt Silpat sau hârtie pergament.
Adăugați încet ciocolata topită, aproximativ un sfert la rând, la floricele, împăturind ciocolata în floricele cu o spatulă, răzuind cu grijă părțile laterale ale bolului pentru a acoperi uniform toate bucățile.
Întindeți floricelele pe tigăile pregătite.
Când ciocolata începe să se întărească, folosiți o strecurătoare mică pentru a presăra pudra de cacao, încetul cu încetul, pe suprafață. Amestecați cu atenție în timp ce Cerneți, rupând floricelele în ciorchini. Continuați să adăugați cacao până când toate miezurile sunt bine acoperite.
Acoperiți cu folie de plastic; la frigider pentru aproximativ 20 de minute sau până când ciocolata este setată.
Scoateți din frigider și depozitați într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 2 zile. Pentru a servi, așezați într-un castron; presărați cu fistic, dacă doriți.
Uscați bine strugurii; așezați-le într-un castron suficient de mare pentru a le arunca ușor. Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt Silpat sau hârtie pergament.
Adăugați ciocolata la struguri aproximativ 1 lingură la un moment dat, amestecând bine cu o spatulă, răzuind cu grijă părțile laterale ale bolului și împăturind Centrul strugurilor pentru a le acoperi pe toate uniform.
Când ciocolata începe să se întărească, folosiți o strecurătoare mică pentru a presăra pudra de cacao, încetul cu încetul, peste suprafață. Aruncați ușor sau amestecați strugurii în timp ce Cerneți, continuând să adăugați cacao până când toți strugurii sunt bine acoperiți și separați.
Răspândiți pe foaia pregătită.
Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați până când ciocolata este setată sau până la 1 zi.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.