Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancetta si ierburi mixte

Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancetta si ierburi mixte
Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancettan si ierburi mixte este un fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 447 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de și / sau brânză Cheddar ascuțită, pancetta, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: linte cu Pancetta, Gatiti cartea: Quinoa cu ierburi Chimichurri, și Gatiti cartea: paste coapte cu Radicchio, Gorgonzola si Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați cartofii pe o foaie de copt și frecați cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit, 55-60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scoateți din cuptor; lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime și folosiți o lingură mică pentru a scoate interiorul, lăsând aproximativ marginea de centimetru de jur împrejur. Rezervați interiorul pentru o altă utilizare. Feliați din nou fiecare coajă de cartof în jumătate pe lungime pentru un total de 32 de pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Într-o tigaie medie, gătiți pancetta la foc mediu, amestecând frecvent, până când abia începe să devină maro și crocant, 9-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se ia de pe foc; folosiți o lingură cu fante pentru a transfera pancetta pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Ungeți fiecare pană de cartofi cu unt; se presară cu amestec de plante. Acoperiți fiecare pană cu linguriță de pancetta și puțin mai mult amestec de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
10
Presărați cheddarul rămas și brânza fontina peste blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
11
Coaceți până când brânza este topită și cartofii sunt încălziți, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Se scoate din cuptor; se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista