Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancetta si ierburi mixte

Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancetta si ierburi mixte
Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancettan si ierburi mixte este un fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 447 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de și / sau brânză Cheddar ascuțită, pancetta, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: linte cu Pancetta, Gatiti cartea: Quinoa cu ierburi Chimichurri, și Gatiti cartea: paste coapte cu Radicchio, Gorgonzola si Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cartofii pe o foaie de copt și frecați cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit, 55-60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Scoateți din cuptor; lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime și folosiți o lingură mică pentru a scoate interiorul, lăsând aproximativ marginea de centimetru de jur împrejur. Rezervați interiorul pentru o altă utilizare. Feliați din nou fiecare coajă de cartof în jumătate pe lungime pentru un total de 32 de pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Într-o tigaie medie, gătiți pancetta la foc mediu, amestecând frecvent, până când abia începe să devină maro și crocant, 9-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se ia de pe foc; folosiți o lingură cu fante pentru a transfera pancetta pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Ungeți fiecare pană de cartofi cu unt; se presară cu amestec de plante. Acoperiți fiecare pană cu linguriță de pancetta și puțin mai mult amestec de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
10
Presărați cheddarul rămas și brânza fontina peste blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
11
Coaceți până când brânza este topită și cartofii sunt încălziți, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se scoate din cuptor; se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista