Gatiti cartea: Paste Farro cu sos picant de rosii Salam si menta proaspata

Gatiti cartea: Farro Paste cu sos de rosii salam picant si menta proaspata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 785 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Paste cu sos proaspăt de roșii fără gătit, Sos de roșii proaspete fără gătit cu paste, și Gatiti cartea: dulceata picanta de rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul de roșii, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și un vârf mic de piper negru. Gatiti, acoperit, pana cand legumele sunt foarte moi, 5 pana la 7 minute.
Se toarnă roșiile și lichidul lor. Continuați să fierbeți până când sosul se îngroașă și uleiul se separă și se ridică la suprafața sosului, aproximativ 25 de minute. Treceți sosul printr-o moară alimentară prevăzută cu discul mare; condimentați cu sare și piper suplimentar.
Pentru a face pastele, aduceți la fierbere o oală mare cu apă puternic sărată. Gatiti pastele pana foarte al dente (scoateti-le cu aproximativ 2 minute inainte de al dente).
Tăiați sopressata în bastoane de aproximativ 2 inci lungime și 1/4 inch grosime.
Într-o tigaie mare, dreaptă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați sopressata și gătiți, amestecând ocazional, până când cârnații sunt aurii ușor și au redat o parte din grăsime.
Se toarnă sosul de roșii și ardeiul Sicilian sau fulgii de ardei roșu. Gatiti la foc mare pana cand sosul pare uscat si devine auriu in jurul marginilor, aproximativ 8 minute.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați 1/4 cană de apă.
Adăugați pastele. Întoarceți tigaia la foc și gătiți, aruncând ocazional, până când sosul se reduce și se strânge în jurul pastelor, 2 până la 3 minute.
Împărțiți pastele între farfurii individuale de servire.
Stropiți fiecare farfurie cu ulei de măsline, presărați mentă și serviți.