Gatiti cartea: Paste Farro cu sos picant de rosii Salam si menta proaspata

Gatiti cartea: Paste Farro cu sos picant de rosii Salam si menta proaspata
Gatiti cartea: Farro Paste cu sos de rosii salam picant si menta proaspata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 785 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Paste cu sos proaspăt de roșii fără gătit, Sos de roșii proaspete fără gătit cu paste, și Gatiti cartea: dulceata picanta de rosii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul de roșii, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și un vârf mic de piper negru. Gatiti, acoperit, pana cand legumele sunt foarte moi, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se toarnă roșiile și lichidul lor. Continuați să fierbeți până când sosul se îngroașă și uleiul se separă și se ridică la suprafața sosului, aproximativ 25 de minute. Treceți sosul printr-o moară alimentară prevăzută cu discul mare; condimentați cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
4
Pentru a face pastele, aduceți la fierbere o oală mare cu apă puternic sărată. Gatiti pastele pana foarte al dente (scoateti-le cu aproximativ 2 minute inainte de al dente).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți bine pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Tăiați sopressata în bastoane de aproximativ 2 inci lungime și 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
7
Într-o tigaie mare, dreaptă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați sopressata și gătiți, amestecând ocazional, până când cârnații sunt aurii ușor și au redat o parte din grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
9
Se toarnă sosul de roșii și ardeiul Sicilian sau fulgii de ardei roșu. Gatiti la foc mare pana cand sosul pare uscat si devine auriu in jurul marginilor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Scoateți sosul de pe foc și amestecați 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Adăugați pastele. Întoarceți tigaia la foc și gătiți, aruncând ocazional, până când sosul se reduce și se strânge în jurul pastelor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Împărțiți pastele între farfurii individuale de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
13
Stropiți fiecare farfurie cu ulei de măsline, presărați mentă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista