Gatiti cartea: pasta de migdale Scones
Gatiti cartea: pasta de migdale Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 359 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de plus 1/8 linguriță de sare, ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Grand Central Bakery Scones, Gatiti cartea: Biscotti de migdale, și Gatiti cartea: tort de migdale cu nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. stivuiți două foi de copt împreună și tapetați-o pe cea de sus cu hârtie pergament. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Folosind găurile mari de pe o răzătoare de cutie, radeți pasta de migdale și apoi untul direct în ingredientele uscate. Cu un tăietor de patiserie, tăiați pasta de migdale și untul în ingredientele uscate până când rămân câteva bucăți de mazăre. Se amestecă cireșele sau mini chipsurile de ciocolată.
Într-un castron mic separat, amestecați împreună smântâna grea, oul și extractele. Cu o furculiță, amestecați treptat suficient lichid până când amestecul începe să se unească, rezervând aproximativ 1 lingură de lichid pentru a peria vârfurile biscuiților.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și bateți foarte ușor într-o rundă de 8 inci înălțime de aproximativ 1 1/2 inci. Folosind un cuțit de bucătar sau răzuitor de bancă. tăiați aluatul rotund în 8 pene.
Transferați pene pe foaia de copt, distanțând biscuiții la cel puțin 1 inch. Periați ușor vârfurile biscuiților cu amestecul rezervat de cremă de ou și presărați generos cu zahăr.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 15 până la 18 minute sau până când blaturile sunt aurii.
Transferați biscuiții într-o grătar pentru a se răci ușor, 3 până la 4 minute.