Gatiti cartea: pasta de migdale Scones

Gatiti cartea: pasta de migdale Scones
Gatiti cartea: pasta de migdale Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 359 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de plus 1/8 linguriță de sare, ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Grand Central Bakery Scones, Gatiti cartea: Biscotti de migdale, și Gatiti cartea: tort de migdale cu nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. stivuiți două foi de copt împreună și tapetați-o pe cea de sus cu hârtie pergament. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Folosind găurile mari de pe o răzătoare de cutie, radeți pasta de migdale și apoi untul direct în ingredientele uscate. Cu un tăietor de patiserie, tăiați pasta de migdale și untul în ingredientele uscate până când rămân câteva bucăți de mazăre. Se amestecă cireșele sau mini chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mic separat, amestecați împreună smântâna grea, oul și extractele. Cu o furculiță, amestecați treptat suficient lichid până când amestecul începe să se unească, rezervând aproximativ 1 lingură de lichid pentru a peria vârfurile biscuiților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și bateți foarte ușor într-o rundă de 8 inci înălțime de aproximativ 1 1/2 inci. Folosind un cuțit de bucătar sau răzuitor de bancă. tăiați aluatul rotund în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Chefs CuțitChefs Cuțit
4
Transferați pene pe foaia de copt, distanțând biscuiții la cel puțin 1 inch. Periați ușor vârfurile biscuiților cu amestecul rezervat de cremă de ou și presărați generos cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 15 până la 18 minute sau până când blaturile sunt aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați biscuiții într-o grătar pentru a se răci ușor, 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista