Gatiti cartea: oua Deviled cu somon afumat

Gatiti cartea: oua Deviled cu somon afumat
Gatiti cartea: Ouă Deviled cu somon afumat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 284 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, lămâie, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: Sriracha Deviled Ouă, Gatiti cartea: salata de ou Deviled cu hamsii, boia afumata fierbinte si rosii, și Gatiti cartea: triunghiuri de susan Wonton cu somon afumat si Wasabi.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți apa la fierbere, apoi acoperiți și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Lăsați ouăle să stea în apa fierbinte, acoperită, timp de 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Scurgeți apa fierbinte și treceți apă rece peste ouăle fierte până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Curățați ouăle și tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime. Scoateți ușor gălbenușurile din centru și puneți-le într-un vas mic de amestecare. Puneți jumătățile de albuș de ou deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Se adaugă somonul afumat, CR aproxormme fra aprox.che, arpagicul și muștarul la gălbenușurile de ou și se amestecă pentru a se combina. Condimentează după gust cu sare, piper negru și piper cayenne. Strângeți suficient suc de lămâie în amestecul de gălbenușuri pentru a condimenta după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Creme FraicheCreme Fraiche
Somon AfumatSomon Afumat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Puneți amestecul de gălbenușuri înapoi în albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
7
Se ornează cu boia și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista