Gatiti cartea: orez aragaz ciuperci Risotto

Gatiti cartea: orez aragaz ciuperci Risotto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Rice Cooker Mushroom Risotto. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 765 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Orez aragaz ciuperci risotto , Gatiti cartea: Risotto de capsuni, și Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți jumătate din ulei și unt; adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi orezul cu amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Transferați amestecul în tigaia de gătit a aragazului de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați bulionul de pui fierbinte și amestecați. Asigurați-vă că exteriorul tăvii este uscat, puneți-l în vasul de încălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Puneți la loc capacul.
7
Apăsați maneta de comandă automată pentru a găti.
8
Când gătitul este complet, maneta va trece automat în modul de menținere la cald. Lăsați orezul în aragaz timp de 10 minute în această etapă. NU SCOATEȚI CAPACUL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Între timp, încălziți uleiul și untul rămas într-o tigaie, adăugați ciupercile și gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt fragede; scurgeți orice exces de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
După ce orezul a fost în modul Keep Warm timp de 10 minute, deschideți capacul. Se amestecă ciupercile, parmezanul și pătrunjelul. Condimentează după gust cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista