Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Rice Cooker Mushroom Risotto. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 765 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Orez aragaz ciuperci risotto , Gatiti cartea: Risotto de capsuni, și Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți jumătate din ulei și unt; adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi orezul cu amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Transferați amestecul în tigaia de gătit a aragazului de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați bulionul de pui fierbinte și amestecați. Asigurați-vă că exteriorul tăvii este uscat, puneți-l în vasul de încălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți la loc capacul.
7
Apăsați maneta de comandă automată pentru a găti.
8
Când gătitul este complet, maneta va trece automat în modul de menținere la cald. Lăsați orezul în aragaz timp de 10 minute în această etapă. NU SCOATEȚI CAPACUL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Între timp, încălziți uleiul și untul rămas într-o tigaie, adăugați ciupercile și gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt fragede; scurgeți orice exces de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
După ce orezul a fost în modul Keep Warm timp de 10 minute, deschideți capacul. Se amestecă ciupercile, parmezanul și pătrunjelul. Condimentează după gust cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.