Gatiti cartea: muschi de vita prajit cu sos de unt de vin rosu

Nevoie de o curs principal fără gluten? Gatiti cartea: muschiulet de vita prajit cu sos de unt de vin rosu ar putea fi o reteta minunata de incercat. Pentru $12.43 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 136g de grăsime, și un total de 1561 calorii. Această rețetă servește 6. 179 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de vin, șalotă, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gatiti cartea: Carpaccio de muschi de vita cu cimbru, Gatiti cartea: muschi de vita cu rulouri de hrean si Nasturel, și Filet de vită prăjit cu rozmarin, ciocolată și sos de vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se fierbe vinul roșu, oțetul, șalota, boabele de piper și cimbru într-o cratiță la foc mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Puneți deoparte reducerea vinului.
Condimentați Generos filetul pe toate părțile cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Adăugați cu grijă filetul în tigaia de prăjire, apoi transferați tigaia în cuptor și prăjiți filetul, rotind la fiecare 5 minute, timp de 15 până la 20 de minute, sau până când un termometru pentru carne înregistrează 120 de grade F pentru mediu-rar.
În timp ce filetul se prăjește, terminați sosul amestecând treptat untul rece în sosul cald până când este complet emulsionat. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Condimentează sosul după gust cu sare șipiper; păstrați cald.
Scoateți filetul prăjit din cuptor și lăsați-l să se odihnească cel puțin 5 minute (carnea va continua să gătească în acest moment).
Transferați filetul odihnit pe o tăietură și tăiați-l transversal. Aranjați filetul feliat pe un platou mare.
Se toarnă oricare dintre sucurile din tigaia de prăjire în sosul de unt și se servește imediat cu filetul.