Gatiti cartea: muschi de vita prajit cu sos de unt de vin rosu

Gatiti cartea: muschi de vita prajit cu sos de unt de vin rosu
Nevoie de o curs principal fără gluten? Gatiti cartea: muschiulet de vita prajit cu sos de unt de vin rosu ar putea fi o reteta minunata de incercat. Pentru $12.43 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 136g de grăsime, și un total de 1561 calorii. Această rețetă servește 6. 179 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de vin, șalotă, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gatiti cartea: Carpaccio de muschi de vita cu cimbru, Gatiti cartea: muschi de vita cu rulouri de hrean si Nasturel, și Filet de vită prăjit cu rozmarin, ciocolată și sos de vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se fierbe vinul roșu, oțetul, șalota, boabele de piper și cimbru într-o cratiță la foc mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Puneți deoparte reducerea vinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
ReducereReducere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Condimentați Generos filetul pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Adăugați cu grijă filetul în tigaia de prăjire, apoi transferați tigaia în cuptor și prăjiți filetul, rotind la fiecare 5 minute, timp de 15 până la 20 de minute, sau până când un termometru pentru carne înregistrează 120 de grade F pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce filetul se prăjește, terminați sosul amestecând treptat untul rece în sosul cald până când este complet emulsionat. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Condimentează sosul după gust cu sare șipiper; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Scoateți filetul prăjit din cuptor și lăsați-l să se odihnească cel puțin 5 minute (carnea va continua să gătească în acest moment).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați filetul odihnit pe o tăietură și tăiați-l transversal. Aranjați filetul feliat pe un platou mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Se toarnă oricare dintre sucurile din tigaia de prăjire în sosul de unt și se servește imediat cu filetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista