Gatiti cartea: Mexican ciocolata Crackle cookie-uri
Gatiti cartea: Mexican ciocolata Crackle cookie-uri ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 45. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, plus 1/2 cană zahăr granulat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gatiti cartea: ciocolata Chunkocino cookie-uri, Gatiti cartea: cookie-uri de ciocolata de Craciun, și Gatiti cartea: cookie-uri de afine si ciocolata alba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 centimetri de apă la fierbere în partea de jos a cazanului dublu.
Așezați untul, lichiorul și ciocolata în partea superioară a cazanului dublu (de pe foc). Opriți focul, apoi puneți ciocolata peste apa aburitoare. Se amestecă ocazional cu spatula până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Scoateți și lăsați să se răcească ușor în timp ce bateți ouăle.
Așezați ouăle și 1/2 cană de zahăr granulat în vasul mixerului și bateți cu viteză mare până când sunt foarte deschise la culoare și groase, 5 până la 6 minute. De asemenea, puteți utiliza un mixer manual și un castron mediu, deși poate fi necesar să bateți amestecul puțin mai mult pentru a obține aceleași rezultate. Răsturnați amestecul de ciocolată topită în ouă și bateți până se amestecă, aproximativ 1 minut. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Așezați făina, nucile, scorțișoara, praful de copt și pudra de chile (dacă se utilizează) în robotul de bucătărie și procesați până când nucile sunt tocate foarte fin, 60 până la 90 de secunde.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă și bateți la viteză mică doar până se combină. Amestecați ușor de câteva ori cu spatula pentru a vă asigura că nu există pete de făină sau unt necorporate care pândesc lângă fundul vasului. Acoperiți aluatul cu plastic și dați-l la frigider timp de 1 până la 2 ore, până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 325 F și poziționați un suport pentru cuptor în centru. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Scoateți aluatul răcit în bile de mărimea unei linguri folosind lingura de înghețată sau o lingură.
Așezați restul de 1/2 cană de zahăr granulat într-un castron mic și zahărul cofetarilor în celălalt.
Rulați fiecare bilă de aluat în zahărul granulat și apoi în zahărul cofetarilor. Asigurați—vă că acoperiți aluatul cu generozitate cu zahărul cofetarilor-în acest caz, mai mult este mai bine. Spațiați fursecurile la aproximativ 1 1/2 inci distanță pe foile de copt pregătite.
Coaceți fursecurile câte o foaie, rotind foaia la jumătatea timpului de coacere, timp de 11 până la 14 minute, până când fursecurile sunt umflate și crăpate. Dacă împingeți un cookie, acesta ar trebui să alunece pe foaie, mai degrabă decât să se lipească. Este mai bine să coaceți ușor aceste fursecuri decât să mergeți prea departe-când sunt prea coapte, sunt uscate și neplăcute.
Transferați într-un suport de răcire și lăsați să se răcească complet.
Sfaturi de depozitare: aceste cookie-uri sunt cele mai bune în aceeași zi în care sunt coapte. Orice resturi pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de 3 până la 4 zile.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.