Gatiti cartea: Linzer Hearts

Gatiti cartea: Linzer Hearts
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Cook the Book: Linzer Hearts. Această rețetă servește 36 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 137 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de praf de copt, zahăr superfin, aproximativ conserve de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Gatiti cartea: PBJ, și Gătiți cartea: plăcintă cu var cheie (sau nu) .

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 buc.F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți alunele pe o tigaie cu jumătate de foaie și coaceți până când pielea este crăpată, aproximativ 10 minute. O mână la un moment dat, așezați alunele calde într-un prosop de bucătărie și frecați împreună în prosop pentru a îndepărta pielea (o parte din piele poate rămâne pe nuci). Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, procesați piulițele răcite cu 1/2 cană de făină până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Amestecați restul de 2 căni de făină, scorțișoara, praful de copt și sarea cu amestecul de nuci într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți untul și zahărul superfin în vasul unui mixer cu suport rezistent, prevăzut cu accesoriul cu palete, la viteză medie-mare, până când culoarea și textura sunt deschise, aproximativ 5 minute, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului cu o spatulă de silicon. Bateți treptat în ou. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină. Aluatul va fi foarte umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați aluatul pe o bucată mare de folie de plastic. Înfășurați ușor în plastic și formați într-un dreptunghi gros de 1 inch. Se dă la frigider până se răcește, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Poziționați rafturile în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți-le la 350 de ruble. Tapetați trei tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Tăiați aluatul răcit în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați o jumătate din aluat pe o suprafață de lucru ușor făinată și presărați blatul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
10
Întindeți aluatul într-un dreptunghi gros de 1/8 inch. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de inimă de 2 inci, înmuiat în făină, tăiați fursecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
11
Transferați în tigăile pregătite. (Aluatul este delicat și probabil că veți găsi cel mai ușor să mutați inimile cu o spatulă metalică offset cu făină.) Adunați zgârieturile și lăsați-le deoparte. Repetați rularea și tăierea fursecurilor cu jumătatea rămasă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Așezați tigăile în frigider (nu este nevoie să le acoperiți).
13
Combinați toate resturile rămase într-un dreptunghi gros de centimetru și înfășurați în folie de plastic. Dați la frigider aluatul până se răcește ușor, aproximativ 10 minute. Repetați procedura de tăiere prin rulare până când tot aluatul a fost tăiat în inimi și așezat pe tigăi. Dați la frigider inimile de pe tigăi până se răcesc bine, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
14
Coaceți primele două tigăi de fursecuri, schimbând poziția tigăilor de copt de sus în jos și din față în spate, până când marginile fursecurilor se rumenesc ușor, 15 până la 17 minute. Repetați cu ultima tigaie de fursecuri. Se răcește complet pe tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Aranjați jumătate din fursecuri pe o tigaie de jumătate de foaie tapetată cu hârtie pergament, cu partea inferioară orientată în sus. Lingura aproximativ lingurita de zmeura conserva pe centrele cookie-urilor. Completați fiecare cu unul dintre fursecurile rămase, cu laturile plate orientate, pentru a face un sandviș. Acoperiți cu pergament și lăsați să stea cel puțin 8 ore sau peste noapte pentru a seta. Notă: cookie-urile pot fi păstrate într-un recipient etanș, cu straturile separate de hârtie pergament, timp de până la 5 zile. Chiar înainte de servire, Cerneți zahărul cofetarilor peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista