Gatiti cartea:friptura de flanc frecata cu chimen cu sos Chimchurri

Gatiti cartea:friptura de flanc frecata cu chimen cu sos Chimchurri
Dacă $1.86 pe portie se încadrează în bugetul dvs., gătiți cartea:friptura de flanc frecat de chimen cu sos Chimchurri ar putea fi o remarcabilă fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 324 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: Bloody Mary Flank Steak, Gatiti cartea: rucola, usturoi si ceapa verde umplute friptură flanc, și Friptură de flanc frecată cu usturoi cu sos Chimichurri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de frecare până când sunt bine combinate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se usucă friptura cu prosoape de hârtie. Tăiați-l de orice grăsime de suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Ungeți-l ușor cu ulei de măsline. Apăsați frecarea în ambele părți ale fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Construiți un foc de cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Între timp, faceți sosul Chimichurri: puneți toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până când coliba bine tocată nu este curățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Chiar înainte de grătar, condimentați friptura cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Așezați carnea pe grătarul de gătit la foc mediu direct, acoperiți și cicatrizați. Gatiti timp de 4 pana la 6 minute. Întoarceți friptura cu o pereche de clești și căutați a doua parte. Continuați să grătiți încă 3 până la 5 minute pentru mediu-rar. Utilizați metoda A-OK sau un termometru cu citire instantanee pentru a testa carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Scoateți friptura de pe grătar și puneți-o pe un platou curat pentru a se odihni timp de 5 până la 10 minute înainte de a sculpta. În timp ce carnea se odihnește, întindeți feliile de baghetă cu sos Chimichurri și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BaguetteBaguette
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Tăiați friptura peste Bob în felii diagonale subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
10
Așezați o felie pe fiecare bucată de pâine întinsă cu sosul Chimichurri și presărați cu un vârf de fleur de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fleur De SelFleur De Sel
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
11
Se servește fierbinte sau cald.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista