Gatiti cartea: floarea-soarelui lui Craig Claiborne, Mississippi, Spoonbread

Gatiti cartea: floarea-soarelui lui Craig Claiborne, Mississippi, Spoonbread
Reteta gatiti cartea: floarea-soarelui Craig Claiborne, Mississippi, Spoonbread ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 481 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina de porumb măcinată, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Lexington Barbecue Dip (A La Craig Claiborne), Gatiti cartea: Mississippi pepene verde-Basil Martini, și Gatiti cartea: PBJ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și pulverizați un vas de copt adânc de 1 1/2 până la 2 litri cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți laptele la fiert într-o cratiță medie, de preferință antiaderentă. Se toarnă treptat făina de porumb cu o mână, amestecând cu cealaltă, creând un amestec foarte gros. Reduceți căldura; adăugați untul și sarea. Continuați să gătiți la foc mic, amestecând aproape constant, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți ciuperca gătită din aragaz; transferați-l într-un vas rezistent la căldură de dimensiuni medii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați ciuperca să se răcească până la călduță, aproximativ 20 de minute.
5
Între timp, așezați gălbenușurile într-un castron mic și albușurile într-un castron mare, cu față înaltă, nonplastic. Când ciuperca este călduță, bateți gălbenușurile energic cu o furculiță, apoi bateți praful de copt în ele și amestecați rapid gălbenușurile în ciupercă, asigurându-vă că amestecul de gălbenușuri este bine încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți albușurile de ou până când sunt rigide și lucioase. Îndoiți-le ușor în ciuperci; transferați aluatul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți până când un cuțit introdus în centru iese abia curat, aproximativ 40 de minute. Pâinea de lingură va fi crescut ușor, iar vârful său va fi neregulat, cu mici pete maronii profund aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista