Gatiti cartea: Cordon Bleu de pui
Gatiti cartea: Cordon Bleu de pui este un fără lactate felul principal. O porție conține 474 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de făină, piept de pui, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare felie de șuncă pe o tăietură, puneți o felie de brânză deasupra fiecăreia și pliați șunca în jurul brânzei așa cum ați plia o scrisoare de afaceri. Pune deoparte.
Puneți făina într-un vas larg, puneți panko-ul în altul, bateți oul într-un al treilea vas și puneți-le deoparte.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui pe placa de tăiere, cu partea netedă orientată în jos. Dacă sânii sunt mari și grași, puteți îndepărta filetul, dacă doriți, și îl puteți folosi pentru o altă masă, dar dacă sânii sunt mai mici și mai subțiri, lăsați filetele la locul lor. Vor acoperi orice lovituri accidentale care se pot întâmpla atunci când tăiați buzunarul din fiecare sân. Folosind un cuțit ascuțit îngust, cu vârful ascuțit, faceți o incizie în partea laterală a sânului, apoi tăiați cu atenție un buzunar lung și adânc, fără a perfora restul sânului. Repetați cu celălalt sân. Puneți șunca și brânza în fiecare buzunar și apăsați ușor pieptul pentru a închide buzunarul. Condimentează puiul cu sare și piper.
Adăugați suficient ulei într-o tigaie medie pentru a ajunge la o adâncime de 1-2 inci.
Încălziți uleiul la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează, în mod ideal la o temperatură de 350 cm. (folosiți un termometru pentru bomboane pentru a verifica temperatura).
Dragați câte o bucată de pui în făină, atingând excesul, apoi înmuiați-l în ou, apoi dragați-l în panko. Se prăjește puiul în uleiul încins până se rumenesc peste tot și se fierbe, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea sânilor.
Transferați puiul într-o grătar așezată peste prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează cu sare cât este încă fierbinte.