Gatiti cartea: ceapa tocata cu maghiran
Gatiti cartea: ceapa tocata cu maghiran ar putea fi doar supa pe care o cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 32 de cenți pe porție. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, maghiran, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: sfecla fiarta cu verdeata de sfecla si ghimbir, Gatiti cartea: curcanul fript al lui Magee, cartofii de patrunjel si dovleceii fierti, și Gatiti Cartea: Gratin De Cartofi Dulci Cu Ceapa Si Salvie.
Instrucțiuni
Adăugați bulionul de vită și maghiranul și continuați să gătiți timp de aproximativ 1 oră și 15 minute. Ceapa trebuie să fie maro deschis și strălucitoare, gătită în jos și stewy.
Lăsați ceapa să se răcească la temperatura camerei și lingurați în șase pungi de congelare resigilabile de 1 halbă. Dacă utilizați recipiente, asigurați-vă că lăsați aproximativ1 inch de spațiu pentru cap, deoarece ceapa se va extinde pe măsură ce îngheață.
Așezați în partea din spate a congelatorului, unde este cel mai rece: 1 buc.F este ideal.
Dezghețați ceapa în frigider. Refrigerați după dezghețare și utilizați în câteva zile.