Gatiti cartea: Cardamom-zahar brun Snickerdoodles

Gatiti cartea: Cardamom-zahar brun Snickerdoodles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Cardamom-Brown Sugar Snickerdoodles. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă vegetariană servește 70 și costă 8 cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom, Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom, și Gatiti Cartea: Tort De Cafea Cu Glazura Espresso Si Cardamom Cru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cernem împreună făina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu, 1 linguriță de cardamom și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați untul și zahărul brun în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți la viteză medie timp de 1 minut. Rotiți viteza la mare și bateți până când este foarte ușoară și pufoasă, 2 sau 3 minute, oprindu-vă de câteva ori pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Reduceți viteza la mediu și bateți ouăle, pe rând, și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Opriți mixerul.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați aproximativ o treime din ingredientele uscate în vasul mixerului și bateți cu viteză mică până se încorporează complet. Repetați încă de două ori, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale vasului după cum este necesar, până când ingredientele uscate sunt încorporate.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Transferați aluatul la frigider și răciți aproximativ o oră, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul granulat și restul de 1/2 linguriță de cardamom. Folosiți un disher #100 (o lingură de 3/4 lingură) sau o lingură pentru a scoate bile mici de aluat câteva la un moment dat în amestecul de zahăr-cardamom, apoi rulați bucățile pentru a le acoperi și rotiți-le ușor în bile între palme, apăsând amestecul de zahăr în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu suportul cuptorului în mijlocul cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Setați cât mai multe cookie-uri pe care intenționați să le coaceți la aproximativ 2 centimetri distanță pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Coaceți timp de 5 minute, apoi rotiți foaia de copt din față în spate. Continuați să coaceți încă 4 până la 6 minute, până când vârfurile fursecurilor sunt crăpate și marginile abia se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Transferați într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Puneți aluatul rămas aproape unul de celălalt, dar fără a atinge o foaie de copt și congelați până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Scoateți foaia de copt din congelator și puneți fursecurile într-o pungă de plastic resigilabilă rezistentă la congelator, rulând excesul de aer înainte de a o sigila. Reveniți la congelator și păstrați până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
13
Coaceți prăjiturile congelate timp de 14 până la 16 minute, până când vârfurile prăjiturilor sunt crăpate și marginile abia se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții70
Scor De Sănătate0
Revista