Gatiti cartea: Cardamom-zahar brun Snickerdoodles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Cardamom-Brown Sugar Snickerdoodles. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 64 calorii. Această rețetă vegetariană servește 70 și costă 8 cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom, Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom, și Gatiti Cartea: Tort De Cafea Cu Glazura Espresso Si Cardamom Cru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cernem împreună făina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu, 1 linguriță de cardamom și sare.
Combinați untul și zahărul brun în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți la viteză medie timp de 1 minut. Rotiți viteza la mare și bateți până când este foarte ușoară și pufoasă, 2 sau 3 minute, oprindu-vă de câteva ori pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Reduceți viteza la mediu și bateți ouăle, pe rând, și vanilia.
Adăugați aproximativ o treime din ingredientele uscate în vasul mixerului și bateți cu viteză mică până se încorporează complet. Repetați încă de două ori, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale vasului după cum este necesar, până când ingredientele uscate sunt încorporate.
Transferați aluatul la frigider și răciți aproximativ o oră, până când este ferm.
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul granulat și restul de 1/2 linguriță de cardamom. Folosiți un disher #100 (o lingură de 3/4 lingură) sau o lingură pentru a scoate bile mici de aluat câteva la un moment dat în amestecul de zahăr-cardamom, apoi rulați bucățile pentru a le acoperi și rotiți-le ușor în bile între palme, apăsând amestecul de zahăr în aluat.
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu suportul cuptorului în mijlocul cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Setați cât mai multe cookie-uri pe care intenționați să le coaceți la aproximativ 2 centimetri distanță pe foaia de copt pregătită.
Coaceți timp de 5 minute, apoi rotiți foaia de copt din față în spate. Continuați să coaceți încă 4 până la 6 minute, până când vârfurile fursecurilor sunt crăpate și marginile abia se rumenesc.
Transferați într-o grătar pentru a se răci.
Puneți aluatul rămas aproape unul de celălalt, dar fără a atinge o foaie de copt și congelați până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Scoateți foaia de copt din congelator și puneți fursecurile într-o pungă de plastic resigilabilă rezistentă la congelator, rulând excesul de aer înainte de a o sigila. Reveniți la congelator și păstrați până la 3 luni.
Coaceți prăjiturile congelate timp de 14 până la 16 minute, până când vârfurile prăjiturilor sunt crăpate și marginile abia se rumenesc.