Gatiti cartea: Broccoli Rabe cu ardei iute si usturoi

Gatiti cartea: Broccoli Rabe cu ardei iute si usturoi
Gatiti cartea: Broccoli Rabe cu ardei iute si usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 79 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fulgi de piper, ulei de măsline extravirgin, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Gatiti cartea: Orchiette cu Broccoli rabe, Saut broccoli rabe cu usturoi și ardei iute (rapiță Fritte), și Gatiti cartea: varza de nuca de cocos cu ardei iute si mazare verde.

Instrucțiuni

1
Tăiați broccoli rabe tăind fundul fiecărui buchet și apoi separând frunzele de tulpinile acoperite cu flori. Scoateți și aruncați tulpinile subțiri atașate de frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Puneți frunzele în apa clocotită. Când apa revine la fierbere, scoateți frunzele din oală cu o lingură pliată, răciți-le în apă cu gheață, apoi scurgeți-le bine într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați tulpinile în apa clocotită și gătiți până aproape fragede, aproximativ 2 minute; apoi scoateți-le din oală, răciți-le în apă cu gheață și adăugați-le în strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Combinați pepperoncini, usturoiul și uleiul într-o tigaie mare și încălziți la foc mic. Când usturoiul începe să se coloreze, aproximativ 2 minute, adăugați în ulei atât frunzele de broccoli rabe, cât și tulpinile cu flori. Încălziți ușor rabe în uleiul infuzat cu usturoi doar până când tulpinile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Reglați condimentul cu sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista