Gatiti cartea: Broccoli Rabe cu ardei iute si usturoi
Gatiti cartea: Broccoli Rabe cu ardei iute si usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 79 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fulgi de piper, ulei de măsline extravirgin, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Gatiti cartea: Orchiette cu Broccoli rabe, Saut broccoli rabe cu usturoi și ardei iute (rapiță Fritte), și Gatiti cartea: varza de nuca de cocos cu ardei iute si mazare verde.
Instrucțiuni
Tăiați broccoli rabe tăind fundul fiecărui buchet și apoi separând frunzele de tulpinile acoperite cu flori. Scoateți și aruncați tulpinile subțiri atașate de frunze.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Puneți frunzele în apa clocotită. Când apa revine la fierbere, scoateți frunzele din oală cu o lingură pliată, răciți-le în apă cu gheață, apoi scurgeți-le bine într-o strecurătoare.
Adăugați tulpinile în apa clocotită și gătiți până aproape fragede, aproximativ 2 minute; apoi scoateți-le din oală, răciți-le în apă cu gheață și adăugați-le în strecurătoare pentru a se scurge.
Combinați pepperoncini, usturoiul și uleiul într-o tigaie mare și încălziți la foc mic. Când usturoiul începe să se coloreze, aproximativ 2 minute, adăugați în ulei atât frunzele de broccoli rabe, cât și tulpinile cu flori. Încălziți ușor rabe în uleiul infuzat cu usturoi doar până când tulpinile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Reglați condimentul cu sare și piper și serviți.