Gatiti cartea: Biscotti de migdale
Gatiti cartea: Almond Biscotti ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 13 cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 225 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, migdale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: ciocolata alune Biscotti, Gatiti cartea: tort de migdale cu nuci de pin, și Gatiti cartea: tort de migdale italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu.
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul împreună folosind un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 6 minute. Bateți ouăle, pe rând, apoi extractele de vanilie și migdale până se combină, aproximativ 30 de secunde, răzuind vasul și bătătoarele după cum este necesar.
Reduceți viteza mixerului la scăzut și amestecați încet amestecul de făină până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă migdalele și coaja (dacă se folosește) până se încorporează.
Apăsați aluatul în două pâini de 13 x 2 inci pe foaia de copt pregătită, distanțate la aproximativ 3 inci.
Coaceți pâinile până devin aurii și abia încep să crape în partea de sus, aproximativ 35 de minute, rotind foaia de copt la jumătatea coacerii.
Lăsați pâinile să se răcească pe foaia de copt timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Transferați pâinile pe o tăietură și tăiați fiecare pe diagonală în felii groase de 1/2 inch cu un cuțit zimțat.
Așezați feliile la o distanță de aproximativ 1/2 inch pe foaia de copt și coaceți până când sunt crocante și aurii pe ambele părți, aproximativ 15 minute, răsturnând feliile peste jumătatea coacerii.
Transferați condimentele biscotti într-o grătar și lăsați să se răcească complet înainte de servire, aproximativ 1 oră.