Gatiti cartea: Biercake de prune
Gatiti cartea: Biercake de prune este un vegetarian garnitură. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 459 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: pizza cu ou, și Gatiti cartea: Vichyssoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă (sau pătrată) de 9 inci sau pulverizați-o cu spray antiaderent. Pudrați tigaia cu făină și atingeți excesul.
Într-un castron mediu, amestecați făina, ghimbirul, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți oul și melasa. Adăugați alternativ amestecul de făină și berea în amestecul de unt, începând și terminând cu făina. Bateți până se omogenizează și se combină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Aranjați feliile de prune în rânduri deasupra aluatului.
Coaceți tortul timp de 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește pe o grătar, apoi se taie în pătrate și se servește.