Gatiti cartea: Biercake de prune

Gatiti cartea: Biercake de prune
Gatiti cartea: Biercake de prune este un vegetarian garnitură. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 459 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: pizza cu ou, și Gatiti cartea: Vichyssoise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă (sau pătrată) de 9 inci sau pulverizați-o cu spray antiaderent. Pudrați tigaia cu făină și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, ghimbirul, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți oul și melasa. Adăugați alternativ amestecul de făină și berea în amestecul de unt, începând și terminând cu făina. Bateți până se omogenizează și se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Aranjați feliile de prune în rânduri deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți tortul timp de 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește pe o grătar, apoi se taie în pătrate și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista