Gatiti cartea: aluatul de Pizza al lui Nancy Silverton

Gatiti cartea: aluatul de Pizza al lui Nancy Silverton este un fără lactate și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă este plăcută de 273 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați un alt ulei, apă caldă de la robinet, drojdie comprimată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișul pentru micul dejun al lui Nancy Silverton, Butterscotch Budino de Nancy Silverton, și Tort cu ghimbir de afine cu capul în jos – 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare – Nancy Silverton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face buretele, puneți 15 uncii de apă și drojdia în vasul unui mixer în picioare și lăsați-l să stea câteva minute pentru a dizolva drojdia.
Adăugați 13 uncii de făină de pâine, făină de secară și germeni de grâu. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a combina ingredientele. Înfășurați bine vasul în folie de plastic și înfășurați bine perimetrul vasului cu sfoară de bucătărie sau o altă bucată de folie de plastic pentru a sigila în continuare vasul. Puneți aluatul deoparte la temperatura camerei (în mod ideal 68 până la 70 litri F) timp de 1 1/2 ore.
Descoperiți vasul și adăugați restul de 7 uncii de apă, restul de 13 uncii de făină de pâine și malțul de orz. Montați mixerul cu un cârlig de aluat, așezați vasul pe suportul mixerului și amestecați aluatul la viteză mică timp de 2 minute.
Adăugați sarea și amestecați la viteză medie timp de 6 până la 8 minute, până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului. Rețineți că aluatul nu va trage atât de mult încât curăță complet vasul, dar dacă aluatul este prea lipicios și nu se îndepărtează deloc de părți, aruncați o mână mică de făină în castron pentru a-l face mai puțin lipicios. În timp ce aluatul se amestecă, ungeți ușor cu ulei de măsline un castron suficient de mare pentru a ține aluatul atunci când își dublează dimensiunea. Întoarceți aluatul din mixer în vasul cu ulei. Înfășurați vasul ca înainte. Puneți aluatul deoparte la temperatura camerei timp de 45 de minute. Îndepărtați ușor suprafața de lucru cu făină și întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă. Acționând ca și cum runda are patru laturi, pliați marginile aluatului spre centru. Întoarceți aluatul și întoarceți-l, pliat cu fața în jos, în castron. Acoperiți din nou vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 45 de minute.
Pudrați din nou ușor suprafața de lucru cu făină și întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă. Împărțiți aluatul în șase segmente egale, fiecare cântărind aproximativ 7 uncii. Puneți ușor marginile fiecărei runde de aluat sub sine. Acoperiți rundele de aluat cu un vas curatprosop și lăsați-le să se odihnească timp de 5 minute.
Făinați ușor mâinile și folosiți ambele mâini pentru a aduna fiecare rundă de aluat într-o bilă întinsă. Pudrați Generos o foaie de copt cu făină și așezați rondele de aluat pe foaia de copt. Acoperiți foaia de copt cu vasul și puneți-le din nou la temperatura camerei timp de 1 oră pentru a dovedi aluatul. (Sau lăsați aluatul pe tejghea pentru a dovedi în schimb.)
Pentru a face pizza: alegeți pizza(pizza) pe care doriți să o faceți și pregătiți toate ingredientele necesare.
Scoateți rafturile cuptorului din cuptor și așezați o piatră de pizza pe podeaua cuptorului. O piatră de pizza absoarbe și distribuie căldura uniform, ceea ce vă ajută să obțineți o crustă crocantă. Cumpărați o piatră de calitate care nu se va sparge de la căldură extremă. Într-un vârf, folosiți partea inferioară a unei foi groase de copt.
Preîncălziți cuptorul și piatra la 500 km f, sau la fel de fierbinte ca cuptorul dvs., timp de cel puțin 1 oră.
Creați o stație de pizza care include boluri pline cu ulei de măsline, sare kosher și ingredientele necesare pentru a face pizza pe care ați ales-o.
Pregătiți un castron cu făină pentru a vă curăța blatul.
Pregătiți un castron de semolă pentru a vă curăța coaja de pizza, un instrument cu mâner lung și o suprafață mare, plată din metal sau lemn, pentru a vă aluneca pizza în și din cuptor.
Când aluatul este gata, făinați cu generozitate suprafața de lucru și așezați o rundă de aluat în centrul suprafeței făinoase. Se pudrează ușor aluatul cu făină. (Dacă nu ați făcut-o deja, chiar acum veți dori să vă turnați un pahar de vin.)
Folosind vârful degetelor ca și cum ați atinge tastele pianului, atingeți ușor centrul aluatului pentru a-l aplatiza ușor, lăsând neatinsă o jantă de 1 inch.
Ridicați aluatul, bateți-vă atât pumnii, cât și cu pumnii îndreptați spre corp, așezați marginea superioară a aluatului pe pumni, astfel încât Runda să se întindă în jos pe spatele mâinilor, departe de ei.
Mutați cercul de aluat în jurul pumnilor ca mâinile unui ceas, astfel încât aluatul să continue să se întindă în jos într-un cerc.
Când aluatul s-a întins la aproximativ 10 inci în diametru, așezați-l pe suprafața prăfuită cu făină.
Ungeți marginea aluatului cu ulei de măsline și presărați sare kosher pe suprafața aluatului.
Îmbrăcați pizza conform rețetei pe care ați ales-o, asigurându-vă că lăsați o jantă de 1 inch fără sos sau topping în jurul marginii.
Îndepărtați o coajă de pizza cu semolă și glisați coaja de pizza sub pizza cu o singură apăsare decisivă. Este mai puțin probabil să rupeți sau să deformați aluatul cu o singură apăsare bună a cojii, mai degrabă decât cu mai multe împingeri provizorii. Remodelați pizza pe coajă dacă și-a pierdut forma. Agitați ușor coaja pentru a determina vreme aluatul se va elibera ușor în cuptor. Dacă se lipeste de coajă, ridicați cu grijă o parte a aluatului și aruncați mai multă semolă sub el. Faceți acest lucru din câteva unghiuri diferite până când există semolă sub întreaga crustă.
Deschideți ușa cuptorului și glisați aluatul pe piatra de pizza preîncălzită. Din nou, mișcându-vă decisiv, trageți coaja spre dvs. pentru a lăsa pizza pe piatră.
Coaceți pizza până se rumenesc și cornișa, sau janta, este crocantă și veziculată, 8 până la 12 minute. Timpii de gătit pot varia în funcție de puterea cuptorului.
În timp ce pizza este în cuptor, curățați un spațiu pe o tăietură curată și uscată sau așezați o rundă de pizza din aluminiu pe tejghea pentru a pune pizza coaptă.
Când pizza este gata, glisați coaja sub crustă, scoateți-o din cuptor și așezați-o pe tăbliță sau rotundă.
Folosiți un tăietor de pizza rulant pentru a tăia pizza. Le tăiem pe ale noastre în patru pene la pizzerie, dar pentru petreceri le tăiem adesea în șase sau opt pene, astfel încât fiecare oaspete să poată obține o felie de pizza cât este fierbinte.