Gatiti cartea: Alb. Ro
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui Cook cartea: Alb Rincorndigas o încercare. Această rețetă servește 10 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, roșii, făină generoasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de floarea soarelui, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane nr. 7 ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea:' aproape fara carne ' Albondigas, Gatiti cartea: PBJ, și Gatiti cartea: cereale-ola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită, pătrunjelul, usturoiul, oul, pesmetul, vinul și un vârf de sare într-un bol și amestecați bine. Formați amestecul în bile mici, rulându-le între palmele mâinilor. Înveliți ușor chiftelele în făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie sau tigaie.
Adăugați chiftelele, în loturi, și gătiți la foc mediu, întorcându-se frecvent, până se rumenesc peste tot. Folosind o lingură cu fante, transferați chiftelele într-o tigaie, aranjându-le într-un singur strat.
Pentru a face sosul, încălziți uleiul într-o altă tigaie.
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați roșia și gătiți, amestecând ocazional și rupând - o cu partea lingurii, timp de 6-8 minute. Se amestecă 2 căni de apă generoase și se condimentează cu sare și piper. Aduceți sosul la fiert, lăsați-l să se răcească ușor, apoi treceți-l printr-o moară de alimente sau procesați-l într-un robot de bucătărie.
Se toarnă sosul peste chiftele. Zdrobiți firele de șofran într-un mortar, apoi amestecați 1/3 cană de apă generoasă și turnați amestecul în tigaie. Fierbeți chiftelele în sos timp de 15 - 20 de minute, apoi serviți.
Notă: puteți face, de asemenea, chiftelele cu vițel măcinat sau un amestec de carne de vită măcinată și carne de porc. Fierbeți chiftele de vițel doar 10 minute.