Garlicky Kale și spanac Dip
Garlicky Kale și spanac Dip este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanac, căței de usturoi, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Usturoi Kale, Usturoi Kale, și Usturoi Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.
Adăugați kale și spanac în apa clocotită și gătiți până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Scoateți din apa clocotită și plonjați în baia de gheață. Odată ce verdele este rece, scoateți-le din Baia de gheață, scuturați orice exces de apă și puneți-le în vasul unui robot de bucătărie.
Adăugați usturoi, nuci de pin și oțet și, în timp ce pur și simplu, turnați încet uleiul de măsline. Continuați să curățați, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, până când tot uleiul este încorporat și amestecul este neted, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și se servește.Asocierea băuturilor: Pewsey Vale Eden Valley Riesling, Australia. Nu este cunoscută în special pentru vinurile sale albe, Australia poate surprinde prin calitatea Rieslingurilor sale uscate, care tind să funcționeze minunat cu alimente aromate, sărate. Acesta, încărcat cu arome florale și citrice înainte, va oferi o contrapartidă stimulantă usturoiului și verdețurilor cremoase ale scufundării.