Garganelli cu sparanghel și brânză Pecorino
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Garganelli cu sparanghel și brânză Pecorino. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 332 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sparanghel, paste garganelli, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Garganelli cu ceapa de primavara, sparanghel si mazare, Sparanghel cu Pecorino și brânză de capră Crostini, și Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in apa clocotita cu 1 lingura de sare kosher conform instructiunilor pachetului, omitand grasimi suplimentare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați sparanghel în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand este crocant, amestecand ocazional.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion, coajă de lămâie și usturoi în tigaie; gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/2 cana (aproximativ 6 minute). Întoarceți sparanghelul în tigaie.
Adăugați paste, brânză rasă, sare și piper; aruncați bine.
Așezați aproximativ 1 1/4 căni de amestec de paste în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de brânză rasă.