Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Garganelli cu sparanghel și brânză Pecorino. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 332 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sparanghel, paste garganelli, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Garganelli cu ceapa de primavara, sparanghel si mazare, Sparanghel cu Pecorino și brânză de capră Crostini, și Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele in apa clocotita cu 1 lingura de sare kosher conform instructiunilor pachetului, omitand grasimi suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Paste
Apă
2
Scurgere.
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați sparanghel în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand este crocant, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați bulion, coajă de lămâie și usturoi în tigaie; gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/2 cana (aproximativ 6 minute). Întoarceți sparanghelul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Sparanghel
Usturoi
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați paste, brânză rasă, sare și piper; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Piper
Paste
Sare
9
Așezați aproximativ 1 1/4 căni de amestec de paste în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de brânză rasă.