Ganache De Ciocolată

Ganache De Ciocolată
Ganache de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, care nu este atât de super. Încercați Gilbert Ganache-prajituri prajite: Cupcakes cu ciocolată Seltzer cu Ganache, glazură de banane și banane caramelizate, Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, și Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 1 litru, încălziți frișca la foc mic până când este fierbinte, dar nu fierbe; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă ciocolata până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
3
Lăsați să stea aproximativ 5 minute. Ganache este gata de utilizare atunci când movile ușor atunci când a scăzut de la o lingura. Va deveni mai ferm cu cât se răcește mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
4
Se toarnă ganache cu grijă pe partea de sus Centrul de tort; răspândit cu spatula mare, astfel încât să curgă uniform pe partea de sus și în jos pentru a acoperi partea de tort. Glazuri tort de 13x9 inci sau partea superioară și laterală a tortului cu două straturi de 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista