Ganache De Ciocolată
Ganache de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, care nu este atât de super. Încercați Gilbert Ganache-prajituri prajite: Cupcakes cu ciocolată Seltzer cu Ganache, glazură de banane și banane caramelizate, Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, și Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, încălziți frișca la foc mic până când este fierbinte, dar nu fierbe; se ia de pe foc.
Se amestecă ciocolata până se topește.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute. Ganache este gata de utilizare atunci când movile ușor atunci când a scăzut de la o lingura. Va deveni mai ferm cu cât se răcește mai mult.
Se toarnă ganache cu grijă pe partea de sus Centrul de tort; răspândit cu spatula mare, astfel încât să curgă uniform pe partea de sus și în jos pentru a acoperi partea de tort. Glazuri tort de 13x9 inci sau partea superioară și laterală a tortului cu două straturi de 8 sau 9 inci.