Gambe De Vițel Fierte

Gambe De Vițel Fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gambele de vițel fierte. Această rețetă face 8 porții cu 264 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, cozi de vițel tăiate cu carne, roșii conservate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cozi De Vițel Fierte Cu Vin, Gambe de vițel fiert (osso Buco), și Osso Bucco: Gambe De Vițel Fierte.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pat shanks uscat. Se amestecă făina, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper pe o foaie de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. În timp ce uleiul se încălzește, dragați 4 cozi în amestec de făină, scuturând excesul. Se rumenesc în ulei pe toate părțile, întorcându-se cu clești, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
4
Transferați într - o tigaie mare (17 pe 12 pe 2 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și repetați cu restul de 4 cozi. Aruncați amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și gătiți ceapa, usturoiul, hamsiile, frunzele de dafin, 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
HamsiiHamsii
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vin și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute. Se amestecă roșiile, apa, fâșiile de coajă și sarea de linguriță rămasă și se aduce la fierbere, apoi se toarnă amestecul peste cozi. Acoperiți bine tigaia cu folie și fierbeți în cuptor 1 oră. Întoarceți gambele, acoperiți și continuați să fierbeți până când carnea este foarte fragedă, cu aproximativ 1 1/2 ore în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
CarneCarne
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți din cuptor și degresați grăsimea de pe suprafața sosului, apoi transferați gambele și sosul într-un platou mare. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă pătrunjelul, cojile rase și usturoiul și se presară peste cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
1
* Gambele de vițel pot fi fierte cu 2 zile înainte și răcite în sos, neacoperite, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți într-un cuptor de 425 F, aproximativ 40 de minute.· Dacă faceți pastitsio, rezervați 4 cozi fierte, 4 căni de sos și jumătate de gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați carnea pentru pastitsio în bucăți de 1 inch și amestecați în sos rezervat cu gremolata. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista