Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gambele de vițel fierte. Această rețetă face 8 porții cu 264 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, cozi de vițel tăiate cu carne, roșii conservate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cozi De Vițel Fierte Cu Vin, Gambe de vițel fiert (osso Buco), și Osso Bucco: Gambe De Vițel Fierte.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pat shanks uscat. Se amestecă făina, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper pe o foaie de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. În timp ce uleiul se încălzește, dragați 4 cozi în amestec de făină, scuturând excesul. Se rumenesc în ulei pe toate părțile, întorcându-se cu clești, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
4
Transferați într - o tigaie mare (17 pe 12 pe 2 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și repetați cu restul de 4 cozi. Aruncați amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și gătiți ceapa, usturoiul, hamsiile, frunzele de dafin, 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Hamsii
Usturoi
Piper
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați vin și fierbeți, răzuind orice bucăți maro, până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute. Se amestecă roșiile, apa, fâșiile de coajă și sarea de linguriță rămasă și se aduce la fierbere, apoi se toarnă amestecul peste cozi. Acoperiți bine tigaia cu folie și fierbeți în cuptor 1 oră. Întoarceți gambele, acoperiți și continuați să fierbeți până când carnea este foarte fragedă, cu aproximativ 1 1/2 ore în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Apă
Carne
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
8
Scoateți din cuptor și degresați grăsimea de pe suprafața sosului, apoi transferați gambele și sosul într-un platou mare. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă pătrunjelul, cojile rase și usturoiul și se presară peste cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Usturoi
1
* Gambele de vițel pot fi fierte cu 2 zile înainte și răcite în sos, neacoperite, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți într-un cuptor de 425 F, aproximativ 40 de minute.· Dacă faceți pastitsio, rezervați 4 cozi fierte, 4 căni de sos și jumătate de gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Vițel
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați carnea pentru pastitsio în bucăți de 1 inch și amestecați în sos rezervat cu gremolata. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit.